Fitur IOS 9 ngan ukur aya dina iPhone 6s (sareng kumaha jailbreak aranjeunna)

ngintip-iphone-5s

IPhone terakhir dipidangkeun dina 9 Séptémber sareng dina presentasi éta kami ogé ningali Fitur ios 9 anu ngan sayogi pikeun iPhone 6s, atanapi sahanteuna asli. Ngaliwatan jailbreak urang tiasa nyonto seueur anu anyar ieu sareng, sanaos henteu persis sami, kami bakal ngajantenkeun iPhone anu kirang anyar sapertos langkung anu terakhir anu sumping ka kami. Dina tulisan ieu kami bakal maéhan dua manuk nganggo hiji batu: di hiji sisi urang bakal marios fitur-fitur anyar ios 9 ieu anu kedahna ngan ukur tiasa nganggo iPhone 6s / Plus sareng, anu sanésna, kami bakal ngobrol ngeunaan Cydia tweaks (sabagian henteu aya dina Repository resmi; tingali "sumber paket sanés" dina tab Cydia) anu aya pikeun nyontoan berita sapertos kitu.

3D Toél / Toong & Pop

Iphone 6s

Kabaruan anu paling luar biasa sareng anu pangpayunna anu kami sebutkeun unggal waktos urang nyarioskeun iPhone 6s nyaéta layar 3D Touch na. Kalayan Sentuhan 3D, anu kedah dipikaterang yén éta ngagaduhan seueur poténsi tapi masih dina tahap awal, urang bakal tiasa ngaluncurkeun lampah gancang tina ikon layar utama. Salaku tambahan, dina aplikasi anu sanés urang tiasa "nénjo" ku ngalakukeun Peek, hal anu, contona, dina Telegram ngamungkinkeun urang nonton dina obrolan tanpa ngabéjaan anu dibacana.

Upami anjeun ngagaduhan iPhone 6s, anjeun bakal tiasa mastikeun yén dina kanyataanana 3D "henteu aya", kusabab tekanan na laun. Upami anjeun gaduh katerampilan, anjeun tiasa parios deui ku mencét ikon naon waé dina layar utama, mencét langkung keras. Ide na nyaéta urang tingali kumaha panel bakal kabuka ku tindakan gancang, tapi urang henteu kabuka pikeun mukakeunana. Ku cara kieu, urang bakal ningali yén jandéla janten langkung atanapi kirang alit gumantung kana tekanan anu urang buat, tapi tanpa aya 3 tekanan anu dibédakeun.

RevealMenu + UniversalForce + Hapticle

Para simulate potong kompas tina layar utama, pilihan anu pangsaéna nyaéta NyingkabMenu: dina layar utama, pencét pondok ngaluncurkeun aplikasi, pencét rada lami deui muka aksi gancang sareng ngageser ka luhur bakal ngajantenkeun ikon ngageter. Ngadamel Toong & Pop, UniversalForce ngamungkinkeun urang, dina tautan Safari naon waé (diantarana waé), upami urang ngageser ka kénca, urang bakal Toong. Pop parantos dilakonan upami urang langkung ngerakeun ramo. Respon haptic tiasa dihontal kalayan Hapticle.

Live Poto

screenshot

Sababaraha anjeun moal terang poto langsung Apple. Poto Langsung catetan 1.5 detik sateuacan sareng saatos pikeun moto supados gambarna hirup. Sareng sanés ngan éta, tapi nalika urang ngalangkungan éta dina gulungan, urang bakal ningali waktos anu pasti dina poto dipoto. Maksad abdi, upami urang parantos nganggo lampu kilat, gambarna bakal langkung gelap janten langkung hampang.

Hirup Poto Enabler

Sanaos aya sababaraha tweak anu sanés, kuring parantos nyobian Live Photos Enabler sareng éta tiasa dianggo sampurna. Hiji-hijina hal anu henteu dilakukeun nyaéta épék ningali momen néwak sapertos dina iPhone 6s nalika urang ngalirkeunana dina gulungan, tapi aya sesuatu anu leres, leres? Salaku tambahan, urang tiasa nempatkeun Poto Langsung salaku wallpaper.

Flash dina kaméra FaceTime

IPhone 6s hadir sareng kaméra FaceTime 5-megapiksel, pamutahiran ageung tina kaméra iPhone 6's 1.2. Tapi anu pangsaéna nyaéta Rétina Flash, saha anu ngarobah layar pikeun maksimum sareng warna anu gumantung kana lingkungan pikeun nyorot adegan.

FrontFlash

Kaleresan nya éta masih henteu jalan di ios 9, tapi FrontFlash kedah ngajantenkeun urang ningali pilihan pikeun ngaktipkeun Retina Flash dina alat anu langkung lami, boh dina poto sareng kamera pidéo.

Trackpad keyboard

trackpad-ios-9

 

Salah sahiji fitur anu dipiceun Apple dina iPhone anu langkung lami, anu kuring henteu ngartos, nyaéta kamampuan ngagunakeun Trackpad virtual dina keyboard. Ngagunakeun éta saderhana upami anjeun terang jalanna: upami urang pencét ku sakedik kakuatan, éta bakal diaktipkeun. Dina waktos éta, urang tiasa lirén nyorong (tanpa nyandak ramo urang dina layar) sareng geser ramo urang ngalangkungan téks tanpa milih nanaon. Upami urang badé ngamimitian milih téks, urang mencét deui langkung kuat, anu ngamungkinkeun urang milih téks dina kecap lengkep, anu mastikeun yén kami moal mupus seueur teuing kecap.

SwipeSelection

Sacara praktis sami sareng naon anu parantos dilaksanakeun ku Apple, tapi tibatan mencét, urang kedah ngagésérkeun ramo kana keyboard pikeun ngaktipkeun seléksi.

Héi siri

Syrians

Dina iPhone sateuacana, urang parantos tiasa nelepon Siri ku sora urang upami alat éta nyambung kana outlet. IPhone 6s sareng na M9 ngamungkinkeun urang nyauran anjeunna iraha waé tanpa ningkat konsumsi tanaga.

UntetheredHeySiri

Tweak ieu bakal nambihan pilihan dina setélan anu bakal ngamungkinkeun kami nyauran Siri ku sora urang ngan ukur iPhone disambungkeun kana stop kontak listrik atanapi salawasna.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   thiago cenahna

    «Hiji-hijina hal anu henteu dilakukeun nyaéta pangaruh ningali momen néwak sapertos dina iPhone 6s» naon anu anjeun hartosna ku éta? Naha éta tweak ngarékam sora poto langsung sapertos taun 6an?

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo Thiago. Leres éta nyatet na. Maksad abdi hartosna yén dina iPhone 6s / Plus, nalika anjeun ngalangkungan gambarna, Poto Langsung sapertos GIF tina dua gambar. Éta langkung diperhatoskeun dina poto anu anjeun lakukeun ku flash, poto éta katingalina rada poék teras éta katingali sadayana hurung, anu dimana éta lirén. Éta ibarat playback mini Poto Langsung béda sareng anu anjeun laksanakeun nalika anjeun mencét ku ramo. Éta henteu ngalakukeunana dina gulungan iPhone anu langkung lami, tapi upami anjeun némpél, éta bakal ngalir kalayan sora sareng sadayana.

      Hiji salam.

      Kuring ngédit koméntar: leres upami ditulis, éta henteu jelas. Diédit sareng diklarifikasi.

  2.   Ngarobih cenahna

    Anjeun ngan ukur peryogi potong kompas, anu ngamungkinkeun 3d touch di ampir sadaya aplikasi sistem sareng kuring mikir pihak katilu ogé Pablo

  3.   Jean Michael Rodriguez cenahna

    Kuring parantos masang poto live enabler tweak tina sababaraha sumber sareng éta teu tiasa leres. Nalika kuring muka kaméra éta bakal beku sareng kuring henteu tiasa némbak poto na. Pasang ogé tweak enablerLivePhoto sareng kaméra na tiasa dianggo saé tapi henteu moto kalayan langsung. Abdi dina ios 9.0.2 sareng iphone 5s. Aya solusina?

  4.   Diego cenahna

    Abdi bagja ku jailbreak, kuring henteu nganggap éta gampang pisan sareng ku catetan ieu langkung ti payun hatur nuhun pisan nangkeup