iOS 9 kalebet markup pikeun nyatet lampiran email

markup-ios-9

Salah sahiji novelty anu sumping sareng OS X Yosemite Oktober kamari mangrupikeun sababaraha alat anu ningkat pikeun ngédit gambar dina Preview. Kalayan aranjeunna urang tiasa nyirian tanda tangan urang, ngajantenkeun panah ngagambar aranjeunna freehand, sandwich, jst. Sadaya ieu ogé parantos dicandak ka Mail pikeun OS X, dimana urang tiasa ngagantelkeun poto sareng ngadamel anotasi di dinya pas urang ngagaduhan dina Surat. Fitur ieu disebat Markup sareng éta ogé datang ka ios 9.

Sapertos dina OS X, Markup pikeun ios 9 ngamungkinkeun urang ngagambar, ngazum, nambihan téks sareng ngadaptarkeun dokumén Sakedap. Éta henteu kalebet kana édisi ios 9, sahenteuna dina béta kahijina, pikeun nambihan bentuk sapertos kuadrat, bunderan, jst. Pokokna, ku ngagambar freehand urang tiasa ngadamel pasagi sakumaha sampurna-mungkin sareng Markup bakal nebak maksud urang, nawiskeun kami pilihan pikeun ninggali gambar sakumaha parantos kami laksanakeun atanapi ngalakukeun naon anu dipikahoyong Markup anu leres-leres hoyong dilakukeun (tingali poto dihandap ).

Markup dianggo pikeun pesen anu ditampi sareng anu dikirimJanten upami aya, contona, ngirimkeun kami poto hal anu aranjeunna henteu terang, urang tiasa ngédit poto na ku ngawartosan aranjeunna pikeun ningali anu khusus.

Ngagunakeun éta saderhana pisan. Pasang jari anjeun dina lampiran sakedap sareng pilihan na bakal nembongan, Béda upami kantétan anu bakal kami kirimkeun atanapi anu kami tampi. Upami urang badé ngintun, bar pilihan hideung bakal némbongan sareng urang kedah milarian "Nyirian". Upami urang parantos nampi lampiran, urang kedah milih "Markup", sapertos anu katingali dina gambar munggaran di luhur garis ieu.

Upami anjeun pangguna OS X Yosemite, alatna bakal wawuh ka anjeun. Upami henteu, ti kénca ka katuhu urang gaduh:

markup-ios-9-2

  • Leungeun diangkat: ieu bakal ngijinkeun urang tarik sacara bébas naon anu urang pikahoyong. Ngabogaan bagian pinter anu tiasa ngartos naon anu urang hoyong gambar, sakumaha ceuk kuring saacanna. Upami urang ngagambar panah, éta bakal ngajukeun panah, upami urang ngagambar alun-alun, éta bakal ngajukeun pasagi sampurna, urang bahkan tiasa ngagambar gelembung komik.
  • Lupa: gelas pembesar pikeun ngagedéan bagian gambarna. Urang tiasa ngazum gede atanapi ngaidolkeun ku cara ngéser luhur atanapi ka handap dina kaca pembesar.
  • naskah: Teu aya seueur anu ngajelaskeun. Nyaéta pikeun tambahkeun téks.
  • pausahaan: Kanggo tambahkeun tandatangan urang. Upami urang parantos parantos ngadamel di Yosemite, urang bakal sayogi dina iPhone urang. Upami henteu, urang tiasa nambihan tandatangan dina waktos éta sareng kami bakal nyayogikeun éta ka hareup.

Ayeuna urang teu tiasa nyimpen dokumén anu diédit dina gulungan atanapi iCloud Drive, tapi ogé leres yén kami aya dina béta munggaran. Markup mangrupikeun alat anu pikaresepeun pisan, sajujurna, kuring pikir boros upami urang ngan ukur tiasa nganggo éta dina Surat. Saur éta ogé kedah ditambihan kana poto anu aya dina gulung, sahenteuna. Sugan kapayunna aranjeunna bakal nambihan kamungkinan ieu sareng seueur deui ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.