iOS 9 ngamungkinkeun anjeun ngajadwalkeun pembaruan OTA wengi-wengi

ios 9 OTA

Kalayan ios 9 kami ningali rébuan inovasi internal pikeun sistem, diantarana anu paling dikenal nyaéta kamajuan kinerja sareng efisiensi batré, bahkan nambihan modeu konsumsi anu rendah sareng kamungkinan anggo data kami pikeun ngabantosan sambungan Wi-Fi urang sareng gaduh koneksi anu stabil sareng padet sepanjang waktos.

Tapi éta henteu sadayana parobihan anu parantos dilakukeun, sabab nembé kapendak, iOS 9 bakal ngamungkinkeun anjeun uninstall aplikasi pikeun nyayogikeun pembaruan sareng pasang deui engké. otomatis, ieu ngiringan sistem AppStore énggal pikeun ngirangan rohangan anu diilikan ku aplikasi ku ngirim versi anu dipersonalisasi pikeun unggal alat.

Nya, ku sadayana ieu, beuki seueur berita anu aya hubunganana sareng kanyamanan sareng pangalaman pangguna anu kapendak, salah sahijina waktos updateDugi ka ayeuna, urang sok nolak ngapdet atanapi urang ngalakukeun éta daek kumargi ieu nunjukkeun waktos ngantosan dugi alatna tiasa dianggo deui, nanging ios 9 datang ogé pikeun méréskeun masalah ieu.

ios 9 OTA

Kalayan ios 9, nalika pembaruan diunduh ngalangkungan OTA, éta bakal nawiskeun kami kamungkinan program pikeun wengi atanapi pikeun ngabéjaan urang engké, anu mimitina tina pilihan ieu nyaéta anu paling narik perhatian, alat bakal sacara otomatis dimutahirkeun antara 03:00 énjing sareng 06:00 énjing Salami éta nyambung sareng arus listrik sareng kami parantos nunjukkeun, tangtosna ieu bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngapdet alat kami langkung raoseun tanpa kedah ngantosan parobihan diterapkeun sareng kaleungitan waktos anu berharga, nalika urang énjing énjing , urang bakal ngagaduhan iPhone sareng ios anu lengkep diénggalan tanpa urang kedah nampilkeun penampilan dina prosés ieu.

Ieu sareng sadaya berita anu parantos disebatkeun salawasna disambut ku komunitas pangguna, sareng sumping pikeun méréskeun salah sahiji takwa utama Apple, fragméntasi, asét utami aranjeunna kedah merangan Android sareng Google, sedengkeun éta urang tingali kumaha panggunaan alat ios urang beuki raoseun sareng calakan.

Sareng anjeun, Naha saur anjeun fungsi anyar ieu mangpaat?,anjeun badé nganggo nalika sayogi Atanapi naha anjeun kantos kaganggu ku ngantosan alatna diperbarui?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Jose Antonio Garcia Reboso cenahna

    Jadina!? Atanapi aya mini pembaruan unggal minggu / bulan menerkeun bug kinerja atanapi liang kaamanan.

  2.   Rafael pazos cenahna

    Kuring masihan panggunaan anu munggaran, dina béta 4 ios 9

    Kuring bangun jam 3:00 énjing pikeun ningali naha anjeunna leres-leres ngalaksanakeunana… sareng anjeunna leres-leres ngalakukeun éta!

  3.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Ku margi Juan, iraha béta 6 kaluar?

    1.    Juan Colilla cenahna

      Hai Rafael, hatur nuhun kana koméntar 😀 hayu atuh ngajelaskeun, iOS betas biasana nuturkeun pola 1 unggal 15 dinten, sanaos taun ieu kusabab Apple Music parantos aya sababaraha kalainan dina aspek ieu, tapi pola na sigana tetep gembleng sareng kaluar Unggal Salasa ka-2, béta pamungkas kaluar dina dinten Salasa (kuring henteu émut anu mana) janten urang tiasa ngarepkeun béta 6 kanggo énjing atanapi Salasa minggu payun, aya kirang kanggo Golden Master! : 3

  4.   David cenahna

    Aya seueur anu saatos ngamutahirkeun ka ios 9 publik béta 3 anu tinggaleun tanpa sambungan 3g

    Tétéla urang sadayana anu ngagaduhan garis dina omnv anu béda, nyaéta operator murah anu nganggo jaringan operator anu sanés, contona upami kuring lebara sareng dina tulisan anu sanés dina halaman wéb anu sami ieu, pangguna sanés nyebatkeun euskaltel.

    Di kulawarga kuring anu sanésna nganggo pephephone!

    Kuring parantos nyerat sababaraha email ka forum ieu anu dimana kuring sering maca sadayana anu aya hubunganana sareng ios naroskeun naha aranjeunna tiasa nalungtik ngeunaan hal éta. Sigana di forum Inggris anu sanésna aranjeunna parantos mendakan hal tapi kuring henteu tiasa ngartos.

    Upami salah sahiji redaksi maca kuring, éta moal goréng pikeun saé atanapi goréng pikeun ngajawab pamiarsa na

    Nuhun, David

    1.    Juan Colilla cenahna

      Héy David, kuring henteu émut parantos maca salah sahiji surélék anjeun, sanaos kami nampi seueur sareng lumrahna kadang-kadang urang sono sababaraha hal.

      Ngeunaan masalah anjeun, kuring henteu acan ningali saha waé anu kajantenan anjeunna, kuring sacara pribadi parantos robih ti Yoigo ka Pepephone nembé (kuring kuciwa pisan, bulan payun kuring bakal aya di Yoigo deui kusabab Pepephone pikareueuseun) sareng kuring henteu ngagaduhan masalah. sambungan 3G saluareun kedah ngonfigurasi Instant Hotspot sacara manual kanggo ngagunakeun Handoff, atoh, upami masalah anjeun sareng kerabat anjeun tetep, anjeun tiasa nyobian halaman wéb ieu dimana éta ngadamel profil sareng APN operator anjeun: http://www.unlockit.co.nz/mobilesettings/

      Anjeun kedah milarian daptar "ES-Your operator" sareng masang profil anu dihasilkeun.

      Kuring miharep éta ngabantosan anjeun sareng ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun konéksi 3G anjeun, émut kanggo ng-restart alat saatos masang profil pikeun maksa iPhone pikeun nyungkeun data aksés ti operator ^^

  5.   Rafael pazos cenahna

    Kuring gaduh iOS 9 beta 5 sareng Movistar sareng kuring ngagaduhan sambungan anu saé pisan ... tapi leres yén éditor henteu nyarios nanaon, sigana bakal sibuk ...!

  6.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Nuhun Juan !!! Kuring miharep aranjeunna ngaluarkeunana isukan hahaha

  7.   Juan Pablo Morandé cenahna

    Kuring gaduh IOS 9, sareng sababaraha telepon 5S sareng IOS9, masalah anu kuring gaduh nyaéta nalika kuring nampi telepon atanapi éta leungit, éta kadaptar dina riwayat panggero tapi sadaya alatna, kuring henteu terang naha éta konfigurasi masalah atanapi bug IOS9, kedah dicatet yén aranjeunna sadayana aya dina akun anu sami atanapi ID apel.

    1.    Juan Colilla cenahna

      Ieu sigana kusabab fungsionalitas anyar Handoff anu ngamungkinkeun anjeun nelepon ti iPhone tina iPad atanapi Mac, éta moal nunjukkeun kumaha "ngabéréskeun" upami éta masalah, panginten Apple bakal nambihan penyesuaian kana masalah dina vérsi hareup iOS 9, kanggo ayeuna meureun, upami anjeun henteu milari fungsionalitas ieu panginten tiasa dianggo pikeun nganonaktipkeun Handoff ti iPhone anjeun atanapi sadaya alat anjeun 😀

  8.   Diego cenahna

    Juan patarosan kuring ngamutahirkeun iPad mini 2 sareng iPhone 6 ka iOS 9 versi pangénggalna, ok sadayana saé sanaos ngan ukur dua aplikasi anu henteu dianggo pikeun kuring sareng iPhone kuring macét kuring kedah ngabalikan deui, nalika béta anyar kaluar Kuring kedah ngalakukeun Sakabéh prosés anu kuring lakukeun pikeun pertama kalina atanapi pembaruan bakal kaluar ngalangkungan ota, sareng nganalisis iPhone, batréna langkung lami, kuring ngahontal hiji satengah jam kalayan 30% dina iPad, animasi na langkung cairan, kuring ngalakukeun patokan pikeun dua tim anu nganggo ios 8 sareng ios 9 sareng aranjeunna bahkan tulang anu aranjeunna henteu kaleungitan seueur nalika ngamutahirkeunana, urang kedah ngantosan dugi ka réngsé ningali naha éta ningkatkeun performa alat-alat anu langkung sareng hiji hal terakhir aplikasi pikeun ngahémat batre nganggo éta tapi éta masihan kuring kesan anu henteu jalan, kumargi animasi sareng anu sanésna tetep jalan anu sami, kuring henteu terang upami kuring lepat

  9.   Alberto cenahna

    Hello!
    Kuring gaduh iPhone 6 dimana kuring ngajadwalkeun pembaruan ios 9.0.2 wengi antara 2:00 AM sareng 5:00 AM (nyambung via Wifi), sareng naon anu kuring héran lamun kuring héndsét henteu hurung (éta tetep dieusi sadayana wengi) teu aya jalan pikeun ngahurungkeun.
    Kuring parantos nyambungkeun kana kakuatan pikeun langkung ti 1 jam, kuring mencét tombol konci sareng tombol mimitian dina waktos anu sami, kuring parantos nyambungkeun kana iTunes ... sareng henteu

    Dupi anjeun ngabantosan abdi?

    hatur nuhun

    1.    Alberto cenahna

      Masalah piring, dina jaminan Apple parantos ngarobahna pikeun kuring tanpa biaya.
      Sanaos parantos dipésér di Méksiko, garansi parantos ngajantenkeun kuring di Madrid, kuring nyebatkeun sabab kuring parantos maca di seueur tempat yén Apple henteu ngahargaan jaminan upami produk éta ti Amérika.

      salam