Laju adopsi ios 9 lapak dina 77% alat anu didukung

pangsa-pasar-ios-9

Apple parantos nyebarkeun deui data anu nunjukkeun éta Laju nyoko ios 9 antara alat anu cocog. Kali terakhir aranjeunna nyayogikeun inpormasi tina jenis ieu nyaéta tanggal 8 Pébruari sareng ios 9 dipasang dina Alat cocog 77%. Dinten ayeuna 24 Pébruari, langkung langkung dua minggu ka payun, Apple parantos ngaluarkeun deui inpormasi énggal, sanaos teu aya anu énggal kanggo diterbitkeun upami urang ngemutan tingkat adopsi ios 9 parantos ngeuyeumbeu 77% salami dua minggu ka pengker.

Dina sasih kamari, ngan ukur 1% pangguna anu gaduh alat anu cocog sareng ios 9 parantos mutuskeun pikeun ngapdet kana vérsi anu pangénggalna, janten kami tiasa nyarios tingkat adopsi na geus stagnét atanapi parantos ngalaman "pelambatan", kecap anu dianggo ku saurang politikus Spanyol di 2008 (upami teu lepat). 17% pangguna masih nganggo sababaraha vérsi ios 8, sedengkeun sésana 6% nganggo vérsi anu langkung lami.

Laju nyoko IOS 9 henteu ningkat dina dua minggu

Naon sababna stagnasi ieu? Dina taun-taun ayeuna, dina bulan Séptember parantos ngahontal langkung ti 80%, janten urang masih kedah ngantosan sababaraha bulan terang naha tingkat pangangkatan ios 9 goréng atanapi henteu. Dina kasus naon, mungkin waé seueur pangguna parantos mutuskeun tetep dina ios 7 kusabab kinerja na langkung saé, kumargi ios 8 kalebet énkripsi sistem pinuh (henteu ngan ukur tina folder / Data sapertos dina sistem operasi sélulér sanés) sareng éta alesan naha versi pangénggalna ios henteu lancar sapertos anu sateuacanna. iOS 9 bahkan kalebet hiji deui titik kaamanan (rootless), janten éta tiasa dianggo langkung saé tibatan anu sateuacanna.

Jalan anu mana waé, anu nyoko kana 77% ios 9 mangrupikeun dunya upami dibandingkeun sareng Tingkat adopsi Android 6.0 Marshmallow, sistem operasi anu dileupaskeun dua minggu ka hareup sareng masih aya ngan ukur 1.2% alat. Ayeuna ngan ukur kedah ditingali upami fitur-fitur anyar anu bakal sumping disarengan ios 9.3 cukup pikaresepeun pikeun tingkat pangangkatan ios 9 janten ningkat. Naha anjeun ngarencanakeun ningkatkeun ka vérsi ios salajengna nalika waktosna?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Valen cenahna

    Kuring béjakeun ka anjeun kunaon ios 9 stagnates, pikasebeleun pisan nambihan hal-hal énggal anu teu masuk akal sareng optimalisasi sistem anu goréng pikeun alat-alat anyar sareng lami

  2.   Valentin cenahna

    Serius anu nganggo Spotlight

    1.    Webserveis cenahna

      Tapi upami éta rahmat IOS, dina sorotan anjeun tiasa mendakan sadayana, ngaluncurkeun aplikasi "anjeun henteu terang naon folderna", kontak, eusi email sareng tiasa ngajalankeun pamundut ka browser.
      Kuring miharep quicksearch Android sakuatna sorotan IOS

  3.   IOS 5 Salamina cenahna

    Hirup ios 5 !!!!! Ios pangsaéna !!! Hidup skeumorphism (atanapi naon wae anu diserat na) hirup hurup google asli (sanes kk ayeuna) hirup warna abu sareng tekstur (sanes kerusakan bodas anu njijina retina) ios 5 salamina !!!
    Hapé abdi tiasa dianggo sampurna, sapertos dinten anu munggaran. Gancang, cairan, tanpa lags (abdi henteu terang naon éta 😉 ..)

  4.   IOS 5 Salamina cenahna

    Hayu aranjeunna turun pangkat ka ios 5 sareng / atanapi 6 teras urang tingali persentase adopsi ...

  5.   Valentin cenahna

    Upami aya sorotan pikeun hiji hal, tapi kuring yakin yén kaluar tina 100%, 80% henteu nganggo éta
    Kuring gaduh iPhone saprak anu mimiti kaluar, tapi henteu bisa dipungkir yén android maju langkung gancang tibatan ios, kuring ogé ngarti yén éta ngagaduhan kalemahan sareng seueur, ngabayangkeun android anu dioptimalkeun, Apple kasurupan dina kabijakanana, tapi di sisi sanés ios nyaéta langkung aman, anjeun kedah beuratna upami hiji hal atanapi anu sanés
    Wasalam