IOS 9.1 undeuran

ios-9.1

Nalika pangembang ngantosan béta anyar ios 9.1, ngan sababaraha jam ka pengker Apple parantos ngaluarkeun versi akhir ios 9.1 kalayan sajumlah ageung fitur anyar. Upami, sapertos biasa, anjeun ningali yén unduhan pembaruan énggal ieu langkung lami tibatan normal, anjeun tiasa milih langsung ngaunduh versi ios 9.1 anu saluyu sareng alat anjeun sareng masangkeunana ngalangkungan iTunes.

ios 9.1 kanggo iPhone

iOS 9.1 kanggo iPad

iOS 9.1 pikeun iPod


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

15 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Paul Valente cenahna

    Hai Ignacio!
    Dupi anjeun ngawartosan kuring upami Apple masih asup ka iOS 9.0.2 ... atanapi upami garapan anu dianggo pikeun iOS9 Jailbreak ieu ditutup sareng versi anyar iOS 9.1 ieu ???
    Nuhun sateuacanna!!

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Apple bakal teras asup iOS 9.0.2 salami sababaraha dinten. Garapan anu dipaké pikeun jailbreak parantos ditutup janten urang kedah ngantosan jailreak énggal kanggo tiasa ngalakukeun éta dina ios 9.1

      1.    Paul Valente cenahna

        Hatur nuhun kana waleran anjeun Ignacio ... ayeuna kuring kedah mikir naon anu kuring hoyong lakukeun? iOS 9.0.2 sigana rada teu stabil ... tapi kuring salawasna tiasa ngalengkepan éta ku tweaks pikeun ngadeukeutan ka iOS 9.1 ..
        Naon anu anjeun nyarankeun kuring?

        1.    Ignacio Sala cenahna

          iOS 9.1 tiasa dianggo kalayan saé pisan, umur batre langkung saé, sambungan wifi ogé parantos ningkat sakedik. Éta sesah dihontal ku tweak. Ngeunaan 150 emoji anyar, sigana aya tweak anu bakal kaluar anu ngamungkinkeun urang nganggo, tapi leres-leres upami anjeun hoyong iPhone anjeun tiasa diénggo sacara sampurna. Kami henteu terang iraha aranjeunna bakal ngaleupaskeun Jailbreak énggal pikeun versi ios ieu, tapi upami anjeun tiasa hirup tanpa aranjeunna sareng hoyong alat anu tiasa dianggo sapertos pesona, ios 9.1 mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

  2.   David Eduardo Gallegos Lopez cenahna

    Kumaha kuring masangkeunana?

  3.   Iago cenahna

    Hiji patarosan, batur nalika iPhone ngonci na lirén maénkeun musik sareng ios 9.1?

  4.   Diego cenahna

    ieu versi final resmi? anu sami anu bakal diunduh sacara otomatis tina iTunes?

  5.   Borja cenahna

    Iago, kuring ogé parantos perhatoskeun sareng éta sababna kuring ngagaduhan koméntar anjeun. Henteu janten masalah upami anjeun nganggo Musik atanapi Spotify, nalika iPhone nabrak musik bakal lirén.

  6.   tagihan cenahna

    Kuring parantos ngaunduh iOs 9,1 kanggo iphone 5 GSM ti dieu sareng ITunes ngawartosan yén file firmware henteu cocog.

  7.   applendejo cenahna

    kumaha kuring masangkeunana? Abdi hoyong ngajalankeunana, iTunes kaluar sareng mimiti ngaunduh….

  8.   Jefry cenahna

    Abdi gaduh iphone 5 dina ios 7 sareng abdi hoyong ngapdet ka ios 9 tapi nalika kuring milarian pembaruan, éta henteu mendakan nanaon, éta teras-terasan milarian sareng henteu kantos mendakan nanaon, sareng éta henteu hoyong janten disimpen deui ogé, saha anu tiasa ngabantosan kuring?

  9.   lin ming cenahna

    pikeun ngaunduh file naon waé pikeun malikeun ipod alat ipod atanapi iphone download kalayan program pony kuring teras saatos
    diunduh, pencét tombol imah sareng mareuman. Pas iphone pareum, lepaskeun tombol kakuatan sareng teraskeun home .... nalika anjeun masang sadaya driver ngalangkungan iTunes, leupaskeun home atanapi tombol roda iPhone, teras siap balikeun, teras toél tombol shift dina pc anjeun , jandela bakal kabuka kanggo milarian parangkat lunak anu Diunduh anjeun milih dina tempat anu anjeun unduh sareng alat ios anjeun bakal diénggalan ……… .éta sadayana

  10.   Rene cenahna

    Abdi resep program ieu

  11.   Christopher cenahna

    Kuring undeur na ayeuna henteu muka toko aplikasi

  12.   Roberto cenahna

    Hai, urang ayeuna nuju ios 9.3.1, kuring ngagaleuh hapé nganggo 9.0.2, sareng kuring ngan ukur badé ngapdipikeun ka 9.1 pikeun jailbreak, naha aya anu parantos atanapi terang kumaha ngalaksanakeunana?