ios ngaronjatkeun pangsa pasar na vs hiji Android nu ragrag

ios vs Android

Android terus, tanpa ragu, mingpin dunya sistem operasi mobile dina watesan jumlah pamaké. Ieu utamana kusabab sistem operasi bisa ngajalankeun dina rupa-rupa alat ti merek béda. Sanajan kitu, ios geus junun motong pangsa pasar na ku persentase badag dina taun panganyarna.

Numutkeun kana data StockApps, Android geus leungit 8% pangsa pasar dina panungtungan 5 taun sarta loba leungitna ieu alatan kanaékan pamakéan ku pamaké sistem operasi Apple, ios. Dina Juli 2019, Android ngadominasi lingkungan sélulér kalayan pangsa pasar 77,32%.. Tapi, dina 5 taun ka tukang, persentase ieu turun drastis ka 69,74%. Dina waktos anu sasarengan, ios geus ngaronjat pangsa pasar global na tina 19,4% ka 25,49%, nu ngagambarkeun paningkatan 6%.

Sanaos alesan pasti pikeun tren pasar ieu henteu jelas pisan, Apple geus nempatkeun sagala usaha na dilegakeun garis produk na pikeun ngahontal leuwih jenis panongton. Alat sapertos iPhone SE atanapi iPad ti mimiti parantos nyorong masarakat langkung ageung pikeun nyandak alat ios kalayan harga anu langkung murah.

Numutkeun ahli keuangan Edith Reads, Android masih boga kaunggulan alatan alam open source na vs ios. Sakumaha anu geus urang terang, ios ngan sadia dina alat Apple, tapi aya rébuan alat béda (tablet, smartphone ...) ngajalankeun Android kiwari. Alesan anu sanés nyaéta kamungkinan mendakan alat anu langkung mirah di luar ékosistem Apple.

Laporan StockApps nunjukkeun yén di daérah sapertos Amérika Kidul atanapi Afrika, Android sacara ageung ngadominasi pasar sabab alat Apple langkung mahal tibatan pesaingna di daérah ieu. Di Amérika Kidul, ngan 10% tina alat anu ios sedengkeun di Amérika Kalér, Apple nyandak pangsa 50%.

Sanaos sadayana ieu, strategi Cupertino ngenalkeun alat anu langkung mirah berpungsi saé sarta kami henteu aturan kaluar yén strategi sorangan bakal terus tumuwuh dina jumlah jeung jenis alat dina bulan datang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.