Pamaén IOS sareng Android bakal babarengan dina Minecraft

Minecraft Pocket Edition

Mojang, perusahaan dikembangkeun ti Minecraft: Pocket Edition sareng dipimilik ku Microsoft pikeun Android, iOS sareng Windows 10, dina pembaruan anu pangénggalna, éta bakal ngamungkinkeun para pamaén ngabagi dunya tempat aranjeunna ngalih henteu paduli platform anu aranjeunna ayana. Kalayan versi 0.12.11 tina Minecraft: Pocket Edition Kamungkinan anu pikaresepeun pisan ieu sumping anu ngamungkinkeun kami bersenang-senang dina midangkeun pidéo hébat ieu sareng réréncangan, henteu paduli parangkat lunak sareng preferensi pakakas anu masing-masing gaduh, bahkan ngamungkinkeun kasaluyuan sareng Windows 10 Mobile.

Kantun diperyogikeun pikeun lebet kana salah sahiji dunya anu anyar atanapi anu aya, sadayana bakal tiasa ilubiung dina Android atanapi ios, upami éta, aranjeunna kedah patepung dina jaringan anu samiPikeun naékkeun pilihan permainan jaringan lokal, sésana anu hoyong ngiringan ngiringan bakal pencét kana pilihan "play" sareng aranjeunna bakal tiasa ngiringan.

Masalahna nyaéta yén saha waé anu nyiptakeun dunya dimana anu sanésna ditambihan dina jaringan lokal, pertandingan réngsé pikeun sadaya pamaén. Di sisi anu sanésna, aranjeunna tiasa ilubiung dina gim anu sami nepi ka lima pamaén dina waktos anu sasarengan. Dina Windows 10 éta tiasa dianggo rada béda, kumargi anjeun kedah ngaktipkeun fungsi «Multiplayer Local Server» fungsi kanggo tiasa ngiringan modeu gim ieu.

Pasti bakal rada pikaresepeun ulin sareng réréncangan anjeun di bumi Minecraft: Pocket Edition dimana réréncangan anjeun tiasa nganggo alat anu dipiboga, janten alat naon waé anu nganggo Windows 10 sapertos Surface, alat iOS sapertos iPad Pro anyar sareng tangtosna salah sahiji alat anu cocog anu sistem operasi na nyaéta Android. Janten tong ragu pikeun ngapdet Minecraft: Pocket Edition pikeun tiasa ngaraosan fungsi ieu sareng réréncangan anu jelas tiasa nyandak anjeun sajam senang-senang. Sareng upami anjeun masih henteu ngagaduhan permainan video anu hébat ieu, panginten éta mangrupikeun kasempetan pikeun ngasuh éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.