FaceTime di ios 15 bakal ngingetkeun anjeun upami anjeun nyarios sareng anu disada

Salah sahiji kabaruan anu dipiboga ku Apple di iOS 15 na nyaéta waspada pangguna bari nyobian nyarios nalika aranjeunna nuju nelepon FaceTime sareng mic na ditetepkeun. Fitur ieu sigana siga konyol pikeun seueur pangguna tapi henteu.

Mangrupikeun jenis panginget dina bentuk bewara anu ngamungkinkeun pangguna nampi peringatan nalika nelepon FaceTime aktip nanyakeun anjeun mencét tombol bisu mikropon deui pikeun didéngékeun.

Bener nya éta parobihan anu dilaksanakeun dina FaceTime seueur sareng rupa-rupa dina hal ieu urang ngagaduhan anu ngamungkinkeun urang lirén ngabobodo nalika nuju nelepon FaceTime sareng éta Saha anu henteu pernah ngalaman hal éta ngeunaan nyarios sareng mikropon anu disumputkeun dina telepon normal bahkan ...

Kiwari, ku pandemi coronavirus anu mangaruhan sakumna dunya, nelepon liwat FaceTime atanapi anu sami sering pisan janten mungkin nalika anjeun dina salah sahiji telepon ieu anjeun tiiseun sareng nyobian nyarios, kalayan datangna ios 15 sareng iPadOS 15 moal aya deui kajantenan anjeun atanapi sahenteuna sistem bakal ngingetkeun anjeun ngeunaan éta. Hal anu ngareuwaskeun urang dina hal ieu nyaéta anu ayeuna dina versi beta 1 macOS Monterey kami henteu ngagaduhan béwara ieu sayogi nalika kami nganggo FaceTime, kami ngabayangkeun yén Apple bakal nambihan deui dina versi salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.