IPad 10,5 inci parantos sayogi dina bagian anu disimpen di Spanyol

Sareng éta nyaéta saminggu kamari ti saprak datangna énggal Direnovasi atanapi ngalereskeun iPad kana halaman wéb perusahaan di Amérika Serikat sareng nagara-nagara sanés sapertos Spanyol parantos ditingalkeun dina peluncuran iPad ieu dibéréskeun deui, diropea atanapi direkondisi, naon waé anu anjeun badé nyauran éta.

Kali ieu aranjeunna henteu leres-leres nyandak waktos kanggo nambihan iPad Pro 10,5 inci ka bagian sadaya nagara anu produkna dijual online. Kami gaduh sababaraha produk ieu anu henteu diluncurkeun dina halaman wéb Spanyol tapi sayogi di Amérika Serikat, sapertos iPhone atanapi Apple Watch, anu aranjeunna pastikeun ngaropea modél dina halaman wéb Amérika.

Sakumaha urang sadayana terang tim ieu parantos diuji ku Apple sareng kami henteu ngagaduhan masalah naon waé sareng aranjeunna, salian ti éta perusahaan nyalira nawiskeun garansi sataun pikeun ieu sareng pilihan tina ngontrak AppleCare upami urang hoyong janten langkung tenang atanapi peryogi dukungan kanggo tim. Apple mastikeun alat-alat ieu sateuacan ngaleupaskeun éta deui ka pasar, nempatkeun éta ngalangkungan prosés anu ketat pikeun mastikeun yén aranjeunna ngagaduhan standar kualitas. Hal anu "goréng" ngeunaan aranjeunna nyaéta anjeun kedah mésér modél anu aranjeunna gaduh, écés anjeun moal tiasa ngonpigurasikeun peralatan pikeun raos pribadi tapi ieu dina iPad sanés masalah ageung ogé.

Janten ti ayeuna sadayana anu hoyong ngarobih atanapi mésér iPad Pro 10,5 inci tiasa mendakan diskon anu menarik ku langsung dilakukeun tina ieu bagian wéb produk disimpen deui ti budak Cupertino. Teu diragukeun meunang diskon 15% kana harga iPad Pro ieu diluncurkeun Juni kamari pikeun henteu ngagaduhan produk anu leres pisan (sanaos kami sering nyarios sapertos anyar) éta tiasa janten pilihan anu saé pikeun anu henteu tiasa kéngingkeun iPad dina harga murid atanapi anu hoyong ngirit sakedik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.