IPad 2022 bakal gaduh prosésor A14, 5G sareng WiFi 6. Desain énggal pikeun 2023

Dina ahir taun ieu urang bakal gaduh iPad 10 énggal, modél paling dasar Apple pikeun 2022 ieu, anu éta bakal ngajaga desain anu sami pikeun ngarobih parobihan pikeun interiorna: konektipitas 5G, prosésor A14 sareng WiFi 6.

Samentara éta, gosip ngeunaan iPad Air salajengna, anu bakal kalebet konektipitas 5G diantara novelties anu paling hébat (hayu sadayana nyarios dina waktos ieu masih anekdot di nagara-nagara sapertos Spanyol) tanpa parobihan dina desainna atanapi dina elemen penting anu sanés sapertos layar, anu. Sanaos gosip ngeunaan panggunaan téknologi OLED, sigana bakal teras janten layar LCD sapertos anu kantos dugi ka ayeuna, ayeuna aya warta ngeunaan iPad paling dasar tina sadaya jajaran Apple, iPad generasi ka-10 atanapi iPad 2022. . Diperkirakeun dina ahir taun 2022, tablet anyar ieu diperkirakeun mawa warta internal, sapertos Prosesor A14, anu sami sareng iPhone 12 dina sadaya rentang na, konektipitas 5G dina model nu boga sambungan data, sarta WiFi 6, standar konektipitas nirkabel anyar nu Apple laun incorporating kana sadaya alat na.

moal aya kituna parobahan dina desain tablet, anu diperkirakeun sumping ti 2023, Tanggal on mana iPad "mirah" ieu bisa inherit desain nu iPad sejen, Air, Mini jeung Pro geus boga, tanpa tombol imah jeung pigura leuwih sempit. Bisa aya perbaikan séjén? Hal anu diarepkeun ku seueur pangguna nyaéta layar janten laminated, nyaéta, teu aya rohangan antara kaca sareng layar, hal anu ngan ukur aya dina iPad tingkat éntri ieu, sareng anu mangaruhan kualitas gambar. Gantina, jenis ieu layar laér leuwih murah pikeun ngalereskeun bisi kaca hareup pegatna, sabab sakabeh layar teu kudu dirobah. Harga iPad anyar ieu 2022? Ieu diperkirakeun tetep unchanged.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)