IPad Air 2 ngajalankeun Windows 98 ieu bakal ngareuwaskeun anjeun

Windows-98-ipad

Sugan iPad Air 2 ngajalankeun Windows 98 ieu moal narik perhatian anjeun dina hal fungsionalitas, tapi pastina bakal kaget anjeun yén parantos aya gerakan anu ngajantenkeun urang mikirkeun kamungkinan iPad nalika ngajalankeun sistem operasi desktop, anu bakal pikaresepeun seueur Pangguna iPad anu nungtut kamungkinan tangtu anu ngajantenkeun alat janten alat anu langkung saé.

Éta sigana henteu gunana pikeun ngajalankeun Windows 98 dina alat ios, tapi kadang téknologi éta dianggo saé, utamina nalika maénkeun PC klasik FAllout 2. Pamekar sareng Youtuber Deekismusic unggah pidéo anu nunjukkeun naon anu nembé kami paparkan tina rada cara héran sareng leres.

Pamekar ngagunakeun DOSPAD tweak dina iPad jailbroken. Beurit tiasa dikontrol ku layar toél sareng keyboard éksternal dianggo pikeun ngetik. Sakumaha ditingali dina pidéo éta, Windows 98 ngalir sacara visual sareng tingkat prosés sapertos komputer komputer 16 taun. Salaku tambahan, kamungkinan masang Diablo II ditingali, sanaon hanjakalna pidéo na dipotong sateuacan urang tiasa ningalian kumaha jalanna.

Deekismusic, anu ogé pangguna "8bitsince86" dina Reddit, cÉta nyatakeun yén henteu perlu pikeun ngaoptimalkeun kaleuleuwihan pikeun ngajantenkeun gim dina iPad, tapi éta muka kamungkinan ogé ngajalankeun Diablo II dina iPad Air 2 sareng iPhone 6 Plus. Upami anjeun hoyong milarian nyalira, dina Reddit pangguna parantos nambihan tutorial pondok sareng penjelasan ngeunaan "prestasi" na.

Saur kuring seueur anu hoyong ningali iPad anu ngajalankeun sistem operasi desktop, atanapi langkung saé, ku boot ganda anu ngamungkinkeun anjeun gancang milih sareng ngalih antara sistem desktop atanapi ios. Anjeun ogé? Abdi henteu cangcaya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.