iPad Air 2 sareng iPad Mini 3, protagonis intina: sacara rinci

iPad Air 2-3

Ngan sajam ka pengker intina anu dipimpin ku Tim, Phill sareng Craig réngsé dimana novelty utama parantos aya hubunganana sareng sistem operasi Big Apple, iPad Air 2, iPad Mini 3, Mac Mini sareng iMac anu héran ku 5K layar (resolusi brutal). Dina tulisan ieu kami bakal nganalisis sadaya berita kanggo iPad Air 2 sareng iPad Mini 3. Dina generasi kadua iPad Air aya seueur deui kabaruan tibatan anu katilu tina iPad Mini, anu ampir sami sareng iPad Mini sareng layar rétina, hal anu kuring mendakan teu pantes di sisi Apple.

iPad Air 2-1

iPad Air 2, tablet anu paling enteng sareng ipis di pasar sareng ogé… nganggo Touch ID

Urang mimitian analisa tablet utama anyar ti Apple: iPad Air 2, hayu urang angkat sakedik-sakedik:

  • desain: Désainna parantos janten salah sahiji kakuatan generasi kadua iPad Air ieu kusabab kandelna diréduksi janten 6,1mm ngajantenkeun tablet ipis paling ipis di pasar. Salaku tambahan, beuratna ngan ukur 437 gram, Sareng aya tilu warna: abu-abu rohangan, emas sareng pérak, sapertos iPhone 6.
  • Layar: Pintonanna masih layar LCD 9,7 inci kalayan résolusi 2048 x 1536, kalayan langkung ti 3 juta piksel. Salaku tambahan, éta parantos dilapis ku lapisan anti réfléktif anu ngirangan sorotan ku 56%, éta bakal nyegah cahaya tina teu ngeunteung.
  • chip A8X: Upami iPhone 6 ngagaduhan chip A8, iPad Air 2 ngagaduhan chip anu disebat A8X, kalayan arsitéktur 64-bit sareng ogé, sareng koprocessor gerak M8, Dibandingkeun sareng chip sateuacanna, anu ieu 12 kali langkung gancang tibatan iPad aslina (CPU) sareng 180 kali langkung gancang dina hal grafik. Upami urang bandingkeun sareng Chip A7, éta 40% langkung gancang sareng 2,5 kali langkung gancang dina hal grafik.
  • Batré: Batréna tetep tahan 10 jam (atanapi aranjeunna janji) sanaos kandelna kirang sareng kirang aya ruang pikeun nyelapkeun batréna.
  • M8 koprocessor: Hatur nuhun ka koprocessor ieu urang tiasa ngagaduhan GPS, barometer, giroskop, accelerometer sareng kompas. Sadaya-hiji.
  • ID Toél: Tungtungna urang gaduh sensor sidik dina iPad Air 2, anu tiasa urang mésér online ngalangkungan Apple Pay, unduh aplikasi, muka konci terminal kami ...
  • Kaméra payun: Kaméra 8 megapiksel (iSight) anu nyandak poto kalayan résolusi 2364 x 2448 sareng rékaman dina 1080p. Sénsor gambar anyar parantos dilebetkeun anu ngajantenkeun Anjeun tiasa ngarekam dina gerak lambat sareng moto sareng mode Burst.
  • Kaméra payun (FaceTime): Éta ngajaga megapiksel generasi kahiji tina hawa tapi ngalebarkeun bukaan diafragma na ka f 2.2, anu ngamungkinkeun 80% langkung terang.
  • Mikropon: Éta ngagaduhan dua mikropon anu ngajantenkeun sora anu kami rekam (disiarkeun) langkung jelas, nyaéta, tanpa aya sora.
  • Sambungan: Sambungan Wi-Fi ampir 3 kali langkung gancang tibatan di generasi kahiji sareng vérsi kalayan 3G / 4G ngadukung dugi ka 20 band LTE sareng naékkeun kagancangan 50%.
  • harga: Kalayan Wi-Fi: 16GB (€ 489), 64GB (€ 589) sareng 128GB (€ 689); kalayan data (3G / 4G): 16GB (€ 609), 64GB (€ 709) sareng 128GB (€ 809).

 

iPad Mini 3

iPad Mini 3, generasi katilu kalayan saeutik pisan berita

Persis, kuring panginten éta iPad Mini 3 Éta bakal nyayogikeun langkung seueur berita tibatan naon anu dibabarkeun dina tungtungna, leres pisan, saolah-olah urang mésér Mini kalayan layar rétina, ka anu Touch ID ditambihan.

  • desain: Pintonan rétina 7,9 inci kalayan 3 juta piksel sareng résolusi 2048 x 1536 sareng kapadetan 326 piksel per inci. Tilu warna: rohangan abu, pérak sareng emas.
  • ID Toél: Saperti iPad Air 2, éta nyandak sensor sidik biometric anu tiasa urang muka konci layar, mésér aplikasi ... Komo mésér nganggo Apple Pay.
  • chip A7: Chip anu sami sareng generasi sateuacanna chip A7 kalayan 64 bit sareng koprosésor gerak M7, Naha versi A7X gancang, Apple? Otonomi dijaga dina 10 jam.
  • Kaméra: Hareup 1,2 megapiksel sareng rekaman HD (720p) sareng tukang, sami sareng generasi sateuacanna, 5 megapiksel (iSight) kalayan aperture 2.4
  • harga: Kalayan Wi-Fi: 16GB (€ 389), 64GB (€ 489) sareng 128GB (€ 589); Data (3G / 4G): 16GB (€ 509), 64GB (€ 609) sareng 128GB (€ 709)
  • iPad Mini 2: IPad Mini 2 teras ngajual mulai 289 euro
  • iPad Mini: Sareng tangtosna, mini iPad asli masih kénéh ngical 239 euro ogé.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.