IPad Air 2 turun harga, waktos anu saé pikeun mésérna

Ngenalkeun iPad Air 2

Munculna 9,7 ″ iPad Pro tiasa ngeja tungtung rentang iPad Air, tapi pikeun ayeuna aranjeunna bakal mimitian nganggo alat anu munggaran, sareng éta Apple parantos ngaluarkeun iPad Air generasi kahiji, urang moal tiasa mendakanana di toko Apple sacara resmi. Nanging, lanceukna anu langkung lami henteu ngalaman nasib anu sami, kanyataanna anjeunna panginten nampi perlakuan peremajaan anu saé upami urang nyatet yén Apple parantos mutuskeun nurunkeun harga iPad Air 2 pikeun meresan penjualanana maksimal. Nanging, turunna éta henteu sa signifikan tina iPad Air dina waktosna, ngémutan yén iPad Air 2 masih mangrupikeun salah sahiji alat ios anu paling kuat.

Éta leres, iPad Air generasi kahiji dugi ka ayeuna aya di Apple Store ngan ukur € 389 kanggo modél éntri. Harga anu sigana urang moal ningali deui lami kanggo produk iPad, utamina upami urang ningali € 679 titik awal dimana urang mendakan iPad Pro 9,7 ″. Tapi meureun aya anu meunang dina sadaya ieu, iPad Air 2 hargana € 489 nembé, kanyataanna naon hargana kamari, tapi ayeuna parantos ngalaman réduksi anu lumayan, turun ka € 429 pikeun modél 16GB.

Apple parantos ngaluarkeun modél di luhur 64 GB tina iPad Air 2, tapi éta henteu ngaluarkeun warna emas, anu dilakukeun ku iPhone 6, kumargi éta ngaleungitkeun kamungkinan kéngingkeunna dina emas atanapi emas acuk nalika iPhone dugi ka 6an ka pasar. Samentawis waktos, Urang tiasa neraskeun kéngingkeun iPad Air 2 dina warna emas, rohangan abu sareng pérak. Pondokna, ieu harga dimana kisaran iPad Air 2 tetep:

Wifi

  • iPad Air 2 - 16GB = € 429
  • iPad Air 2 - 64GB = € 529

Wifi + LTE 

  • iPad Air 2 - 16GB = € 549
  • iPad Air 2 - 64GB = € 649

Mangsa anu saé kanggo kéngingkeun alat anu urang émut, éta ngalir sareng prosesor Apple A8X, dipirig ku teu kirang ti 2 GB RAM sareng anu beurat sareng kandelna teu kaungkung Kanggo ayeuna sistem operasi na ngalihna ogé leres. Éta ngan ukur moal cocog sareng Apple Pencil, henteu paduli spésifikasi hardware na, tapi € 250 langkung sakedik hargana dibandingkeun sareng iPad Pro 9,7 ″ tiasa ningkatkeun penjualanna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.