iPad Air (2020): Tarohan anyar Apple sacara rinci

Sadaya taruhan, atanapi langkung kabocoran, parantos dikonfirmasi dina tingkat anu sami yén Apple nampilkeun produk. Sakali hangover parantos réngsé, kami di dieu nganggo iPad Air énggal, iPad anu ayeuna sigana kirang Air sareng langkung "Pro", sahingga Apple nyandak kasempetan pikeun menerkeun kenaikan harga anu kasohor.

Sakumaha sigana kasus na iPhone, perusahaan Cupertino parantos milih ngabedakeun kisaran iPad sareng tilu produk anu dibédakeun dina desain sareng kamampuan: iPad Pro, iPad Air sareng iPad (anu bakal sami sareng SE). Pendakan sareng kami sadaya detil anu disumputkeun tina Apple iPad Air énggal.

Desain: Hiji «Udara» pisan «Pro»

Perusahaan Cupertino parantos mutuskeun bet dina desain anu gancang Éta bakal ngingetan urang kana kisaran "Pro" iPad. Kami bakal ngagaduhan bezel lemes sareng aluminium anodized anu pikaresepeun pisan. Nanging, éta parantos nyandak pukulan seger pikeun produk ieu ku palet warna anu pikaresepeun pisan.

Urang bakal ngagaduhan éta dina: Biru, héjo pink, pérak sareng rohangan kulawu. Pilihan warna siga anu saenyana pikaresepeun pikeun kuring, kasuksésan anu kabuktosan sabab éta parantos kajantenan tanpa jalan jauh sareng iPhone XR sareng engké sareng iPhone 11, anu bakal masihan seueur kabagjaan sareng bakal ngabantosan urang gancang ngabédakeun « Hawa »ti pro".

Kami gaduh beurat total 458 gram kanggo vérsi WiFi sareng ngan ukur dua gram kanggo vérsi WiFi + Sélular. Maka urang gaduh konektor magnét di handapeun anu bakal dianggo pikeun asesoris anu bakal kami bahas engké sareng susunan tombol anu cukup tradisional dugi ka iPad. Duka teuing Apple masih henteu ngasupkeun slaider bisu dina iPad.

Di bagian tukangna kami parantos buleudan, bingkai hideung anu alit dina sadaya édisi sareng kaméra FaceTime pikeun nelepon video. Kira-kira iPad Pro kalayan parobihan leutik, khususna téknis, panginten langkung ti visual.

Karakteristik téknis: Kakuatan handapeun kap

IPad Air (2020) debut prosésor anu paling maju dugi ka ayeuna perusahaan Cupertino parantos ngempelkeun, éta A14 Bionic anu ngan ukur aya dina iPad Air.

Sedengkeun pikeun RAM teu aya inpormasi, urang parantos terang yén Apple henteu biasana ngabagi na. Leres kami terang gudangna, kami bakal tiasa milih antara naon 64GB sareng 256GB gumantung kana naon anu urang hoyong ngaluarkeun. Sakumaha sateuacanna, urang bakal tiasa milih antara sambungan WiFi sareng konéksi WiFi + Sélular (4G-LTE).

Pikeun bagian na, iPad Air leres-leres ninggalkeun konektor Kilat, acan alat sanés anu ngalih kana USB-C sareng urang ngan ukur tiasa ngapungkeun strategi ieu perusahaan Cupertino, sanaos iPhone tetep nahan konektor Apple ieu anu beuki nuju ngungsi.

Kami ngan ukur tiasa ngagungkeun ukuran ieu ku Apple, anu dina waktosna parantos dipilih ngalebetkeun carjer kanggo 20W nganggo kotak ngalangkungan kabel USB-C kana USB-C. Batréna 28,6 Wh Tanpa terang data khusus dina tingkat kapasitas, leres, Apple "ngajamin" urang dugi ka sapuluh jam panggunaan.

Multimedia: Apple sok aya dina kalungguhan

Perusahaan teraskeun usaha pikeun ngajantenkeun pangalaman konsumsi multimédia dina iPad tetep janten salah sahiji anu pang dipikaresepna di pasar. Pikeun ieu kami gaduh layar Liquid Retina (LCD IPS) kalayan téknologi True Tone sareng kisaran coromatik P3. Maka nawiskeun kami 10,9 inci dina resolusi 2360 x 1640 maturan kapadetan 264 PPP.

Anu caang ngahontal 500 nits sareng penyesuaian panel LCD anu dipasang dina produk Apple langkung ti dibuktikeun, nempatkeunana salaku anu pangsaéna dina pasaran.

Sora stereo kalayan jumlahna opat spiker, éta henteu kedah nyarios yén duanana tampilan sareng spéker sapinuhna cocog sareng standar Dolby Atmos, Dolby Vision sareng HDR Éta ngamungkinkeun urang pikeun ngaraosan eusi pangsaéna di tempat sapertos Netflix atanapi Amazon Prime Video, sok émut yén kami henteu ngahontal resolusi 4K.

Layar ieu ngagaduhan pilem anti reflektif anu ngabantosan ningali konténna langkung saé nalika kami aya dina sumber cahaya langsung. Pikeun bagian na kaméra ogé parantos diperbaharui, taruhan dina 12 MP f / 1,8 Wide Angle anu ngarékam pidéo dugi ka 4K 60 FPS, sedengkeun kaméra payun tetep dina 7 MP f / 2.0 sareng ngarékam dina FullHD 60 FPS.

Asesoris: Kabisat kualitatif sareng kuantitatif

IPad Air (2020) ieu sapinuhna cocog sareng Apple Pencil generasi kadua, ngajantenkeun jelas yén éta janten produk anu sanggup ngalaksanakeun tugas produktif sareng henteu ngan ukur ukur ngonsumsi eusi, sapertos kajadian ka lanceuk na

Éta ogé hérang nganggo Magic Keyboard anyar, Keyboard iPad éta anu ngagaduhan keyboard anu dirancang sampurna anu sigana ngajantenkeun iPad ngapung ngan ukur dumasar kana magnet. Ku alatan éta, iPad Air anyar (2020) diposisikan salaku alternatif pikeun PC dina harga anu langkung kompetitif.

Kami henteu hilap nonoman kadua yén Apple hoyong masihan Touch ID teu lami saatos "maéhan" éta. Henteu aya Face ID dina iPad Air ieu, sungut Cupertino parantos nempatkeun maca sidik dina tombol Home. Aranjeunna mastikeun ti Apple yén operasi éta sami sareng sesa produkna dina hal kaamanan, reliabilitas sareng kagancangan, sareng kanyataanna nyaéta Face ID parantos janten patokan anu leres di industri.

Katalog harga

IPad Air (2020) sayogi kanggo dipésér langsung dina halaman wéb Apple atanapi ngalangkungan anu ngajual sah. Ieu katalog harga dumasar kana fungsionalitasna:

  • iPad Air 64 GB - WiFi: 649 euro
  • iPad Air 256 GB - WiFi: 819 euro
  • iPad Air 64 GB - WiFi + Sélular: 789 euro
  • iPad Air 256 GB - WiFi + Sélular: 959 euro

Pikeun sadaya ieu kami tiasa nambihan harga Magic Keyboard, anu sayogi ti 339 euro, atanapi Smart Keyboard Folio tina 199 euro, sanaos anu terakhir mah moal kalebet trackpad terpadu anu dimodelkeun ku model anu langkung mahal. Salami minggu kahiji Oktober, anu parantos mésér iPad Air (2020) bakal mimiti nampi unitna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.