IPad Air 3 tiasa gaduh 4 speaker sareng flash kanggo poto

ipad-air-3 Dina sababaraha minggu ka pengker, sareng ampir sapanjang taun, urang parantos nyerat perkawis rumor anu nyarioskeun iPhone normal salajengna, iPhone 7 anu bakal sumping dina bulan Séptember, upami teu aya kejutan. Kami ogé parantos nyerat ngeunaan Apple Watch 2 sareng iPhone 5se, dua alat anu tiasa sumping di cinyusu. Alat anu urang henteu kantos nyarioskeun seueur nyaéta iPad Air 3, tablet anu diarepkeun kanggo Oktober tapi henteu kantos dipidangkeun. Ayeuna diarepkeun pikeun Maret-April.

Hiji-hijina hal (dina tiori) urang terang ngeunaan iPad Air 3 nyaéta yén bakal dileupaskeun dina musim semi. Tapi dinten ayeuna modél anu disangka parantos dibocorkeun anu masihan kami langkung seueur inpormasi. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar ieu, diterbitkeun dina média Perancis nowhereele.fr, iPad anyar ieu bakal ngagaduhan 4 panyatur, jumlah spiker anu sami sareng iPad Pro. Ieu pasti bakal ningkatkeun sora anu ditawarkeun iPad Air 2, tapi kuring pikir éta sanés hal anu urang kedah mutuskeun atanapi henteu pikeun tablet. Upami kuring hoyong mikaresep sora anu pantes, kuring nganggo headphone. Sanaos, sakumaha anu kuring sering sebutkeun, kuring moal nolak yén sagala rupa anu nambihan tanpa ngarugikeun hal, wilujeng sumping.

IPad Air 3 nganggo flash?

ipad-air-3 Tapi anu sigana paling narik perhatian nyaéta bunderan anu katingali dihandapeun kaméra anu kedahna. Naon jenis sénsor anu tiasa aranjeunna tambahkeun di ditu? Sigana mah euweuh. Sanaos urang tiasa lepat, hal anu mimiti aya dina pikiran nalika ningali posisi sareng bentuk bunderan ieu nyaéta éta lampu kilat, hal anu henteu ngagaduhan iPads anu ditepikeun dugi ka ayeuna. Jelas yén tablet sanés kanggo moto tapi, upami éta gaduh kaméra, éta kedah gaduh flash anu ngamungkinkeun anjeun nyandak poto anu langkung saé dina kaayaan cahaya anu handap.

Tangtosna, flash sareng kaméra 8 megapiksel gunana upami sénsor na henteu saé. Abdi gaduh iPad 4 (5MP) sareng poto na kirang saéeun. Tapi ayeuna kuring mikir ngeunaan éta, meureun éta waktuna kuring pensiunan iPad kuring ayeuna sareng ngagaduhan iPad Air 3. Sigana mah kuring gaduh antara ayeuna sareng Maret pikeun mutuskeun. Upami éta sapertos nembongan dina gambar, naha anjeun ngagaleuh?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Afm cenahna

    Kuring gaduh Air 2 sareng kuring bakal mésér anu énggal ieu kusabab alesan sapertos ... kuring resep gaduh téknologi pang anyarna iraha tiasa jelas, sabab kuring hoyong ngarobih warna hideung sapertos anu tiheula ayeuna kuring bakal milih anu Emas kumargi éta geulis pisan sareng akhirna kanggo beja yén kuring miharep éta Touch ID ibarat iPhone.

  2.   Ramon cenahna

    Tapi punten tong bosen nyebarkeun rumor yén sadayana badé ditepikeun dina Maret teras teu aya anu nampilkeun dina tanggal-tanggal éta? Unggal taun sami sareng iphone sareng nanaon (sabab éta sok di bulan Séptember) ayeuna sami sareng ipad ... Anjeun teuing bosen.