IPad Air 3 sareng iPhone 5 tiasa ditepikeun dina 15 Maret

ipad-air-3

Éta henteu acan resmi, tapi pangguna anu badé ngomean iPad, iPhone 4 inci atanapi mésér tali anyar pikeun Apple Watch kedah mimitian katingali dina tanggal hiji: Salasa, 15 Maret. Sakumaha biasana, inpormasi éta asalna tina panangan Mark Gurman anu, ningali kana kalénder anu dianggo ku perusahaan anu dikerjakeun ku Tim Cook taun-taun ayeuna, parantos nyarios sababaraha minggu ka pengker yén Keynote bakal dilaksanakeun dina minggu 14 Maret.

Acara éta bakal janten anu pangpayunna ti saprak Séptémber, sabab biasana Keynote Oktober teu dilaksanakeun pikeun ngenalkeun tablet anyar. Poé éta, anu moal resmi dugi ka Apple ngirimkeun undangan, upami ramalanna dipenuhan, dua alat anyar bakal ditepikeun: iPad anyar, anu sadayana sigana nunjukkeun yén éta bakal iPad Air 3, sareng iPhone ukuranana langkung alit kana modél pang anyarna, a iPhone 5se kalayan layar 4 inci anu sateuacana katelah iPhone 6c.

iPad Air 3 sareng gambar iPad Pro

IPad 9,7 inci anu anyar diperkirakeun ngagaduhan desain anu sami sareng iPad Pro, kalebet 4 panyatur sareng Smart Connector. Salaku tambahan, upami urang nengetan gambar anu disaring, kaméra bakal sumping dibarengan ku a Kilat LED, lampu kilat munggaran anu dilebetkeun kana tablet apel ti saprak diluncurkeun taun 2010. The prosesor bakal janten AX9 sareng sigana nganggo 4GB RAM anu sami anu kalebet iPad Pro.

iPhone 5se, anyar iPhone «mini»

iphone-5se

Éta moal sumping, tapi éta bakal kejutan ageung. Upami teu aya kajadian, dina tanggal 15 Maret, iPhone 4 inci anyar tungtungna bakal sumping. Sanaos rumor henteu satuju, prosesor sareng RAM na dipiharep sami sareng iPhone 6s, a A9 sareng 2GB RAM éta bakal ngantepkeun popok naon anu dipasang dina iPhone 5c dina dinten na. Tangtosna, sadayana satuju éta moal ngagaduhan layar 3D Toél… Kacuali garis suplai anu ngarepkeun langkung seueur pesenan dina sababaraha bulan ka payun.

Asesoris anyar pikeun Apple Watch

angkasa-hideung-milan

Sareng pamustunganana, aranjeunna ogé diarepkeun ngenalkeun asesoris anyar pikeun Apple Watch. Pikeun kuring kadatangan teh Tali Milanese hideung, tapi rupa-rupa warna tali Olahraga ogé bakal ditepikeun.

Naha anjeun ngarepkeun tanggal 15 pikeun ngapdet salah sahiji alat anjeun (atanapi aksésoris)?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.