iPad Air 4: warna anyar, desain anyar sareng Touch ID diwangun kana tombol luhur

Acara teraskeun sareng urang teraskeun sareng iPad Air 4. Jelas yén anjeunna bakal ngagaduhan lolongkrang dina presentasi sareng kami tungtungna ngagaduhan inpormasi resmi sareng kami. IPad Air 4 anyar ngenalkeun desain anyar anu langkung mirip sareng iPad Pro, sayogi dina warna lampu énggal sareng kénging Toél ID dina tombol konci luhur. Salaku tambahan, di jero anjeun kéngingkeun perbaikan anyar ku nambihan anu énggal Chip A14 Bionic 5 nm anu ngagambarkeun 30% naékna grafik dibandingkeun anu sateuacanna. IPad anyar nganggo kakuatan anu cekap pikeun tugas anu rumit sakumaha éditan pidéo 4K atanapi éditan gambar propésional.

Kakuatan iPad Air 4 anyar, pikeun diajar

IPad Air 4 anyar ieu ngagaduhan layar Rétina Cair kalayan 3.8 juta piksel sareng résolusi 2360 × 1540 piksel. Aranjeunna nyarios yén layar énggal ieu langkung saé tibatan anu sateuacanna sareng ngempelkeun paningkatan dina anti réfléktipitas, salaku conto. Éta ogé parantos diintegrasikeun desain anyar tanpa kerangka caket pisan sareng desain iPad Pro ayeuna.

Novel anyar tina integrasi tina Toél ID dina tombol konci luhur. Éta mangrupikeun salah sahiji rumor anu ngagaduhan beurat paling seueur dina sababaraha minggu ka pengker sareng pas sareng COVID-19 pandemi sareng panggunaan topéng anu ngajadikeun muka konci kalayan Face ID sesah. Chip anyar ogé dikenalkeun Bionic A14 nambahan kinerja generasi saméméhna.

Di sisi anu sanésna, konéksi kilat dihapus pikeun ngamuat sareng mindahkeun inpormasi ka iPad Air 4 sareng éta diwanohkeun USB-C. Konéksi ieu ningkatkeun kagancangan transmisi inpormasi ku 10, sapertos anu disebatkeun dina presentasi "Times Flies" sababaraha menit ka pengker.

Sedengkeun pikeun finish, aranjeunna diwanohkeun warna biru sareng héjo anyar nepi ka rohangan anu aya abu-abu, pérak sareng emas réngsé. Ngeunaan kasadiaan, penjualan bakal dimimitian dina akhir bulan Oktober pikeun harga mimiti tina dollar 599.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marco cenahna

    tiis
    Meureun iPhone anyar bakal hadir sareng Touch anyar sapertos iPad