IPad anyar dikokolakeun ku 3 GB RAM sareng ngalakukeun anu sami sareng iPhones anu pang anyarna

iPad Air 2019

Mimiti isuk-isuk kamari, budak Cupertino Aranjeunna nurunkeun buta di Apple Store pikeun ngaluncurkeun pembaruan produkna, pembaharuan anu urang teu tiasa tingali dugi ka saatos ampir 4 jam. Warta, anu parantos kami jéntrékeun kamari, nyaéta iPad Air, iPad mini y Apple Care +.

Pembaharuan mini iPad mangrupikeun gerakan Apple anu paling narik perhatian, sanés sabab éta henteu kantos diénggalan ampir 4 taun, tapi kusabab ngan interiorna parantos robih, nawiskeun desain anu sami pikeun generasi kahiji, nunjukkeun naon éta mangrupikeun kasempetan terakhir anu masihan Apple sateuacan nyandak tina pasar.

Tulisan anu aya hubunganana:
Ieu kisaran iPad 2019 saatos nampilkeun modél énggal

Model iPad anyar, Air sareng mini, nyaéta dikokolakeun ku prosésor B12 AXNUMX, prosesor anu sami anu urang mendakan di jero iPhone XR sareng iPhone XS sareng iPhone XS Max, prosesor anu pencét pasar dina Séptémber 2018.

Pikeun mariksa kinerja iPad anyar, boh Air sareng mini, alat éta kedah ngalangkungan Geekbench, tés anu ogé nunjukkeun urang inpormasi anu cukup menarik sapertos jumlah RAM sareng kagancangan prosésor, anu ngahontal 2,49 GHz.

Geekbench

IPad anyar dibarengan ku 3 GB RAM, 1 GB mémori kirang ti iPad Pro sareng hiji deui anu tiasa urang mendakan di iPad 2018. 3 GB RAM ogé jumlah memori anu sami anu tiasa urang mendakan dina iPhone XR, kumargi duanana iPhone XS sapertos iPhone XS Max, dibarengan ku 4 GB RAM.

Dina titik ieu, urang henteu terang upami modél 11.2 anujul kana iPad Air atanapi mini iPad, tapi upami urang ngémutan spésipikasina sami, éta kedah dianggap duanana modél gaduh spésifikasi anu sami.

Tés kalayan inti kéngingkeun skor Geekbench tina 4806 poin, bari nganggo sadaya inti, naék janten 11607, sacara praktis hasilna sami sareng aranjeunna nawiskeun kami iPhone 2018.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.