iPad Air kalayan layar OLED pikeun 2023

iPad Air

Ayeuna rumor yén aya ngeunaan kamungkinan Apple ngaluncurkeun iPads anyar ngalangkungan ekspektasi. Dina hal ieu urang nyarioskeun ngeunaan iPad Air anu sigana bakal diluncurkeun pikeun taun 2023, nyaéta sababaraha taun ti ayeuna ... Rumor ieu anu diterbitkeun dina halaman wéb The Elect, nunjukkeun yén perusahaan Cupertino ngarencanakeun tambahkeun panel oled dina modél iPad Air generasi ka lima.

Sabenerna modél iPad Air ngagaduhan layar LCD anu disebat ku Apple sareng dipikaterang ku sadayana dunya salaku, Rétina Cair anu saé saé pisan. Jinis layar ieu tiasa bérés na dina sababaraha taun sabab halaman wéb ieu nunjukkeun, tapi harga iPad ogé bakal kapangaruhan ku éta téknologi ieu langkung mahal tibatan LCD, sahenteuna ayeuna.

Tangtosna, dinten ieu pameseran anjeun langkung ti dijamin ku sababaraha alesan, mimitina sabab teu ngagaduhan iri ka modél pro dina hal parangkat lunak, kadua kusabab harga na langkung ketat tibatan iPad Pro sareng katilu kusabab aksésoris anu sami dina kadua kasus sareng desain iPad Air anu sami persis sareng model anu langkung kuat kalayan layar 10,9 inci.

Jujur, panel OLED dina iPad Air ieu ti 2023 bakal nambihan titik positip anu sanés anu diperhatoskeun ku pangguna, tapi sakumaha urang carioskeun di luhur panginten bakal ningkatkeun harga na sareng ieu négatip kumargi modél ayeuna ngagaduhan harga anu saé pisan dina kualitas / harga. Sababaraha analis nyarios OLED iPad Airs ieu bakal sumping taun payunAyeuna laporan ieu nunjukkeun yén éta bakal sababaraha taun, urang bakal ningali naon anu tungtungna kajadian.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.