Peringatan kaping lima tina iPad parantos sumping!

ipad-ulang taun

Dina dinten ieu lima taun ka pengker, iPad dipidangkeun, layar leutik leutik anu ngiringan waktos luang sareng damel urang ti saprak éta sareng anu langkung ti hiji parantos janten alat anu peryogi pisan. Gabung sareng kami pikeun ulang taun kalima iPad dina perjalanan ngalangkungan sejarahna, épolusiana, plus na minus na.

Sareng iPad sumping

Sakumaha dipikaterang, ieu mangrupikeun proyék hébat Steve Jobs, dugi ka desain sareng proyéksi na sateuacan iPhone, tapi éta watesan téknologi anu ngahambat tablet Apple ti payun ka pasar sateuacan iPhone. Nalika urang biasa, Steve mangrupikeun anu nampilkeun iPad dina 27 Januari 2010 salaku simbiosis antara iPhone sareng Macbook, langkung kuat, langkung ageung sareng langkung mangpaat tibatan iPhone. Sakitar tingkat sapertos éta sareng panarimaan masarakat yén éta mangrupikeun sumber penjualan kadua di Apple ayeuna.

iPad 2 - Éta Di dieu pikeun Cicing

Diluncurkeun dina Maret 2011, épolusi mimiti iPad aya di dieu, nyatana éta parantos aya sareng urang dugi ka ayeuna. Perangkat anu langkung langsing sareng langkung saé mangrupikeun révolusi panggedéna diantara iPads dugi ka munculna iPad Air 2 anu tangguh. Pamutahiran perangkat keras muka panto pikeun seueur kamungkinan deui, sumping sareng bentuk anu langkung bunder sareng langsing (33% langkung ipis tibatan anu ngaheulaan na), ningkat batré sareng prosesor sareng dibarengan ku Smart Covers.

Nyatana, jiwa na ngiringan urang ampir dugi ka ayeuna upami urang nganggap yén éta ngagaduhan hardware anu sami sareng iPad Mini.

Ngalereskeun wijaksana - iPad Retina, iPad 4 sareng iPads Mini

Rétina iPad sumping, édisi katilu tina tablet Apple anu ngajangjikeun aranjeunna bagja, kami nyarios yén aranjeunna janji aranjeunna sabab resolusi retina sareng paningkatan perangkat keras sigana nuturkeun garis anu ditandaan ku Apple pikeun alat-alat ieu, tapi aya anu salah, iPads kadang henteu ngalakukeun sapertos anu diarepkeun na durasi na pondok di pasar (Apple ngaleupaskeun iPad 4 ngan genep bulan ka hareup) nunjukkeun yén aya kajadian anu anéh. Salaku tambahan, iPad anyar ieu sumping sareng prosesor sareng kaméra énggal, nempatkeun iPad deui dina élit tablet, dimana éta henteu leres-leres kaluar.

Kaasup panyambungna Kilat énggal ogé ngahasilkeun kritik, ngabatalkeun carjer iPad sareng kabel anu dileupaskeun ngan genep bulan sateuacanna.

ipad-mini_2

Kaasupan anu énggal Kisaran Mini iPad henteu nganggo kontropérsi ogé.Kaseueuran masarakat panginten yén iPad kaleungitan alesan na aya ukuranana leutik (7'9 inci), salaku tambahan, perangkat kerasna ogé henteu ngiringan. Saprak harita iPad Mini parantos bénten-bénten perangkat keras satengahna antara ngawadahan sareng kaleuleuwihan, tanpa ngayakinkeun sakumaha seueur sareng iPad Air na. Tangtosna, iPad Mini kalayan panarimaan anu pangsaéna mangrupikeun vérsi anu kadua, kalayan pakakas anu tiasa dibandingkeun sareng iPad Air sareng anu pastina ngagumbirakeun anu ningali ukuran vérsi normal kaleuleuwihi.

Ipis pisan, performa anu luar biasa - iPad Air 1 sareng 2

Oktober 2013 dugi, sareng kisaran Air, icing dina kuéh alat anu janten makin mantep sareng tanpa persaingan. Ipis, langkung énggal sareng performa langkung saé. Ngan kandelna 7,5mm iPad Air diposisikan salaku tablet paling ipis di pasar, kalayan pigura anu langkung sempit sareng beurat anu ngirangan beurat 469 gram (40% langkung alit tibatan iPad 4). Dina waktos anu sami, iPad Mini nampilkeun tampilan rétina.

Tanpa ragu, kadatanganana ogé nyababkeun pengumuman iPad pangsaéna dugi ka ayeuna.

Teras we mendakan édisi kadua kisaran Udara, 18% langkung ipis tibatan anu sateuacanna (henteu tiasa deui), kalayan téknologi anti reflektif sareng pakakas anu paling pikaresepeun, sareng tangtosna, palaksanaan Touch ID anu kawéntar. Tablet definitif, dugi ka Apple ngareuwaskeun urang deui.

Sareng gaduh taun langkung!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jean Michael Rodriguez cenahna

    Kuring gaduh ipad mini (anu munggaran) sareng kuring leres-leres ngaraos raoseun ku ukuranana saprak kuring nganggona salaku smartphone ageung kuring sareng kuring nyandakna dimana waé. Upami kuring gaduh iPad ukuran pinuh, kuring henteu ngagaduhan kalenturan portabilitas. Ogé maén dina mini langkung gampil kusabab kuring tiasa maénkeun dina panangan kuring sareng kuring henteu kedah nempatkeunana dina permukaan. Jelas yén pilem bakal katingali langkung saé dina iPad. Upami kuring gaduh iPhone 6+ Abdi hoyong iPad normal. Upami teu kitu kuring langkung resep iPad mini.

    PS: iPad mangrupikeun tablet anu pangsaéna !! mamang