IPad masih Raja tablet, sanajan kurangna stock alatan kakurangan chip

El iPad Ieu undoubtedly salah sahiji alat béntang Apple. IPhone boga loba saingan sarta kudu tarung antara rupa-rupa ponsel, unggal waktos mibanda fitur hadé, sarta harga pisan lumrah. Gantina, di pasar tablet, iPad nyaeta Raja.

Éta mangrupikeun nomer anu unggal taun diterbitkeun Canalys kalawan panalungtikan pasar Anjeun. Dina 2021, Apple ngajual ampir 20 juta iPads. Sareng éta henteu gaduh saham anu cekap kusabab krisis kakurangan chip anu terkenal….

Apple henteu biasana masihan data ngeunaan penjualan alatna, tapi kabeneran aya perusahaan sapertos Canalys, anu ngalakukeunana. perkiraan (pisan disaluyukeun jeung kanyataanana), sahingga urang bisa nyaho kumaha pasar bade pikeun tiap kulawarga alat.

Jeung kabeneran aya dina panungtungan-Na laporan, nunjukkeun yén iPad masih, sataun deui, tablet pangalusna-ngajual di AS Ieu ngécéskeun yén jualan di Amérika Kalér komputer sarta tablet tumuwuh ku 1% dina 2021 dibandingkeun taun saméméhna. Jumlahna aya 135 juta unit anu dijual. Warta hébat mertimbangkeun kurangna produk pikeun dijual alatan krisis kakurangan chip.

IPad ngadominasi pangsa pasar tablet kalayan ampir 20 juta tina unit dijual. Prestasi anu lumayan upami urang ngémutan yén waktos pangiriman pesenan ditunda ku salapan minggu. Sacara umum, éta ngagambarkeun serelek 17% dibandingkeun taun 2020. Pangsa pasarna turun tina 44,6% dina kuartal kaopat 2020 ka 40,2% dina kuartal kaopat 2021.

Sedengkeun pikeun pasar komputer, HP éta merek unggulan, kalawan pangsa pasar 30%. Tapi Apple tetep dina lima merek anu paling laris, lumayan suksés pikeun Mac.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.