IPad Mini generasi saterusna bakal nampilkeun tampilan mini-LED

iPad mini ngajadikeun

Kami parantos nyarioskeun perkawis rumor langkung ti sataun anu nunjuk kana rarancang lengkep iPad Mini, desain kuno tapi masih nawarkeun dukungan pikeun Apple Pencil dina generasi ka-5 na anu ayeuna dijual.

Upami urang ngaregepkeun rumor, iPad Mini énggal tiasa ngalegaan ukuran layar tina 7 inci ayeuna janten 8,5 atanapi panginten 9 inci, ngirangan bezel pikeun ngajaga ukuranana. Touch ID bakal ngalih ka gigir sapertos iPad Air sareng bakal ngadopsi a Sambungan USB-C.

Tapi ogé, upami urang merhatoskeun Digitime, kabaruan anu paling penting pikeun generasi kagenep tina iPad Mini ieu nyaéta layar, layar anu bakal ngadopsi téknologi mini-LED.

Numutkeun kana medium ieu, pabrikan BLU Radiant bakal ngamimitian ngirim layar mini-LED dina kuartal katilu 2021, layar anu bakal ditakdirkeun sanés ngan ukur pikeun generasi salajengna iPad Mini, tapi ogé pikeun MacBook PRo salajengna yén Apple bakal parantos ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun pasar di saparapat terakhir taun ieu.

Kedah diémutan yén layar nganggo téknologi mini-LED nawiskeun a kacaangan anu langkung luhur, kontras anu hadé sareng hideung hideung anu langkung jero, Hideung hideung anu henteu nawiskeun kualitas anu sami sareng panel OLED.

Mark Gurman saacanna nyatakeun yén mini iPad anyar bakal diumumkeun akhir taun sareng pangiriman komponén anu patali mini-LED bakal dimimitian dina trimester katilu sataun sahingga mastikeun informasi ti Digitimes.

Ti 9to5Mac, aranjeunna nembé ngaku yén mini iPad salajengna bakal ngagaduhan fitur chip A15 sami sareng iPhone 13 generasi salajengna, bakal kalebet a Smart Panyambung pikeun gampang nyambungkeun kibor anu cocog. Kalayan kamajuan ieu, cukup dimungkinkeun yén Apple ogé ngalegaan jumlah panyatur tina alat ieu, sakumaha nyatakeun ku Jon Prosser.

Anu jelas nyaéta eHarga modél kieu moal sami tibatan iPad Mini 5, alat anu ngalirkeun ukuran na mahal pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.