Mini iPad anu anyar katingali mirip iPad mini 4

Sakumaha biasana kajadian dina kasus ieu, Nalika anjeun henteu nyimpen sadaya daging dina hawu pikeun ngajalankeun produk, hal-hal ieu sering kajadian. Apple ngaluncurkeun ngalawan sababaraha odds sababaraha dinten ka pengker generasi kalima iPad mini atanapi iPad mini (2019), nyobian netepkeun padoman anu sami sareng iPad (2019) sareng kisaran produk anyar ieu kalayan harga anu paling disaluyukeun.

Nanging, seueur pangguna parantos sadar dina waktos éta mini iPad (2019) katingalina sigana "teuing" sapertos iPad mini 4. Tinjauan iFixit pangénggalna tina mini iPad (2019) negeskeun rumor yén iPad anyar ieu ngabagi seueur teuing komponénna sareng anu sateuacanna, naha masih pantes?

Anu jelas nyaéta teguh Cupertino parantos mutuskeun masang A12 Bionic sareng 3 GB RAM, éta kirang dina alat anu nganggo ios 12, nembé diluncurkeun taun 2019 sareng anu margi biayana euro 449 dina vérsi anu pang murahna (64 GB WiFi). Sababaraha detil ogé muncul yén ampir teu aya anu ngagaduhan sapertos sensor True Tone pikeun ningkatkeun performa layar komo konektor batréna anu anyar, nanging, mini iPad (2019) ieu jauh tina iPad Air anu alit.

iPad Mini 2019

Sanaos sababaraha tindih, ulasan urang negeskeun yén ieu sanés mangrupikeun versi downsized tina iPad Air, tapi langkung mini iPad 4 anu diénggalan.

Pikeun mimitian, éta ngagaduhan panel anu sami sareng resolusi anu sami sareng iPad mini 4, anu nyababkeun urang mikir ... kunaon sensor True Tone? Aspék anu sanésna sami sareng batréna sabenerna ngagunakeun sami, kalayan diménsi sareng kapasitas anu sami. Barang anu dianggo deui nyaéta kaméra tukang 8 MP tina mini iPad 4. Diantara ieu sareng detil anu sanés sapertos henteu ngan ukur ngagentos layar sabab nganonaktifkeun Touch ID, iFixit parantos masihan skor 2/10. Ieu mangrupikeun sababaraha catetan anu paling relevan anu dianalisis ku kami

  • Prosesor A12 Bionic énggal sareng 3 GB RAM
  • Cocog sareng Apple Pencil generasi kahiji
  • Perbaikan kaméra selfie dugi ka 7 MP f / 2.2 (1.2 MP saacanna)
  • Bluetooth 5.0
  • WiFi 802.11ac sareng eSIM

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.