IPad Mini Anyar, mini Apple janten Pro

Kamari, Apple ngayakeun Keynote dina bulan Séptémber 2021. Keynote anu teras-terasan difokuskeun kana iPhone sareng Apple Watch diluncurkeun sareng éta kumaha éta dilaksanakeun. Kisaran anyar iPhone 13, sareng Apple Watch Series 7 anu diperkirakeun rada déaffeinén kusabab henteu nyandak desain anyar. Tapi Apple ogé hoyong ngareuwaskeun kami ku anu sanés: éta iPad Mini anyar. IPad anyar tina diménsi leutik anu kéngingkeun desain iPad panerusna énggal tina rentang Pro. Tetep maca yén kami nyaritakeun sadayana rinci ...

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar sateuacanna, iPad Mini mulih deui kana berita urang sareng ngalaksanakeunana dina cara anu pangsaéna. Dina sababaraha kali urang parantos nyarioskeun kumaha serbaguna iPad Mini, iPad sampurna pikeun ngangkut éta dina dinten ka dinten urang sareng khususna pikeun kasaluyuan sareng Apple Pencil. Apple nyandak urang anu urang hoyongkeun: Apple Mini kalayan desain iPad Pro, desain anu sateuacana parantos ngagaduhan iPad Air pangénggalna, sareng anu ayeuna aya kana édisi anu ngirangan (sareng serbaguna iPad).

Layar ujung-ka-ujung kalayan ujung ipis sareng juru buleud, 8,3 inci. Sadayana dijagaan ku 100% perumahan aluminium daur ulang anu sayogi dina Space Gray, Pink, Ungu, atanapi Star White. Layar (500 nits) saliwatan terus sareng téknologi True Tone sareng a gamut warna lega anu ngirangan réfléksi sareng ngamungkinkeun urang ngagaduhan warna anu jelas sareng téks anu seukeut.

Sareng upami iPad Mini sateuacanna cocog sareng Apple Pencil generasi kahiji, waktos ayeuna Apple ngajadikeun éta cocog sareng Apple Pencil generasi kadua (dijual misah pikeun € 135), Pensil anu dipasang sacara magnét di sisi iPad Mini komo ngeusi nirkabel.

Saatos minat Apple kana kaamanan, dina hal ieu aranjeunna nuturkeun jejak iPad Air pangénggalna sareng lebetkeun Touch ID dina tombol luhur iPad Mini. Touch ID anu seueur hoyong ditingali dina iPhone tapi sigana henteu pernah datang. Sareng anjeun, naha anjeun langkung resep Touch ID tibatan Face ID?

Oke, urang nyanghareupan iPad Mini ku watesan anu dibutuhkeun ieu, kaleresan Apple parantos hoyong nempatkeun kartu na dina méja sareng nyandak iPad Mini ka tingkat anu langkung luhur. Jelas éta henteu ngasupkeun prosésor M1 tina iPad Pro, tapi dina iPad Mini anyar ieu urang gaduh anyar A15 Bionic, prosesor anu saliwatan bakal dipasang dina iPhone 13 sareng 13 Pro. Hiji Genep-inti CPU anu janji janten 40% langkung gancang sareng yén éta bakal ngagaduhan anjeunna Mesin Neural Apple anu bakal ningkatkeun kagancangan sababaraha alur kerja. Ku jalan kitu, numutkeun ka Apple, iPad Mini ngagaduhan GPU lima inti, sampurna pikeun ngajalankeun gim anu pangsaéna, atanapi nyandak kana wates aplikasi aplikasi.

El USB-C ngajantenkeun tampilan anu hadé dina iPad Mini ieu salaku hiji-hijina palabuhan, bakal ngamungkinkeun kami ngecas atanapi nganggo aksésori naon waé anu cocog sareng USB-C (bahkan hard drive luar). Sareng dina hal konéksi, Apple hoyong nyandak iPad Mini kana tingkat iPhone 13 anu anyar: Sambungan 5G sareng Wi-Fi generasi ka-6, sambungan panggancangna dina pasaran.

Kuring moal fokus teuing kana fitur kaméra, Kuring henteu kantos janten pangacara pikeun kaméra iPadsSanaos anjeun bakal reuwas sabaraha jalma anu nganggo iPad na salaku kaméra utami. Luar biasa pisan parobihan kamera hareup anu ngahontal 12 megapiksel sareng sudut ultra lega, sareng sapertos anu parantos urang tingali dina iPads sanésna kami bakal ngagaduhan pigura anu dipuseurkeun anu bakal ngamungkinkeun urang ningkatkeun telepon pidéo urang. Kaméra tukang ogé ningkat ku sudut anu lega anu bakal ningkatkeun poto urang sareng bahkan scan dokumen.

IPad Mini anu parantos urang tiasa nyayogikeun dina halaman wéb Apple sareng yén urang tiasa nampi Jumaah salajengna, 24 Séptémber. Sadayana pikeun harga € 549 dina pilihan na anu pang murahna (64 GB dina versi Wifi), dugi ka € 889 dina harga maksimum na (256 GB dina versi Wifi + 5G). Pilihan anu hadé pikeun diperhatoskeun upami anjeun resep kana alat anu serbaguna pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.