IPad ogé dipaké pikeun nonton porno

iPad-porno

Sanaos frasa anu terkenal ku Steve Jobs di mana anjeunna yakin yén iPad sanés pikeun nonton porno sareng «jalma anu hoyong ningali porno anu ngagaleuh Android«, Kanyataanna nyaéta iPhone sareng iPad, sapertos alat naon waé anu nawiskeun aksés internét, dianggo diantara seueur hal-hal séjén pikeun ningali kontén pornografi. Nyatana, salah sahiji halaman anu paling terkenal anu nawiskeun kontén jenis ieu cocog sareng iPhone sareng iPad mastikeun yén tina 38 juta kunjungan harian anu ditampi, sajumlah penting ngalakukeun éta tina tablet Apple.

Halaman anu terkenal, Pornhub.com, mastikeun yén tina 38 juta kunjungan sadidintenna, satengahna didamel tina tablet sareng smartphone, sareng sadayana anu saluyu sareng tablet, 78% didamel tina Safari, nyaéta tina iPad. Ukur 13,6% didamel tina Chrome, anu ogé sayogi pikeun iPad, sareng sésana 7,8% kajantenan tina panyungsi Android asli pituin. Anu langkung matak nyaéta iPhone, anu pangsa pasarna dibandingkeun smartphone sanésna langkung handap tibatan iPad dina tablet, ngagaduhan kalungguhan penting dina statistik halaman, kalayan 38,2% tina total kunjungan ti smartphone.

Waktos iPhone sareng iPad teu tiasa ningali pidéo dina kaseueuran halaman parantos réngsé, sareng kumargi flash maot Dina alat sélulér, halaman wéb parantos diadaptasi kana pilihan énggal anu cocog sareng Safari kanggo ios. Sanaos usaha Apple ngalarang aplikasi nganggo kontén pornografi di App Store, internét ageung pisan sareng pentingna ios dina panggunaan browsing wéb ngajantenkeun pangguna na janten udagan dasar pikeun sadaya jinis situs wéb, kalebet dikawinkeun pikeun langkung ti 18 taun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Amrik cenahna

    Ngan ukur SATU kontribusi….

    Alat naon waé anu dipaké pikeun nonton porno, hahahahahahahahahaha

  2.   nami cenahna

    Hayu PORNO ningali anu sanés.

  3.   txuacode cenahna

    Langkung raoseun nyandak Ipad ka kamar mandi tibatan imac !!?

    1.    Yesus cenahna

      enya éta enya 🙂

  4.   Azraelx cenahna

    Internét kanggo porno !!! https://www.youtube.com/watch?v=JEMsdoGRbjc