Case kanggo iPad Pro 9.7 ″ bakal mastikeun lampu kilat sareng Smart Connector

Kasus iPad Pro 9.7 inci ti tukang

Kami parantos kirang ti dua minggu evento di mana aranjeunna bakal nampilkeun iPhone SE sareng iPad anyar ti 9.7 inci anu diarepkeun bakal ngawariskeun nami lanceukna anu langkung sepuh (ukuranana wijaksana) sareng disebatna ogé iPad Pro. Ningali kajadian-kajadian anu kapengker, kuring reuwas yén Apple henteu acan ngintun uleman pikeun acara éta tapi, dina naon waé, diperkirakeun aya anu diayakeun di musim semi di mana dua alat anu disebatkeun bakal dipidangkeun. Dinten ayeuna, sakitar opat jam ka pengker, aranjeunna ngirimkeun undangan pikeun acara dina tanggal 21.

Ayeuna urang parantos mastikeun kumaha iPad Pro 9.7 inci anu disebatkeun rumor bakal ditepikeun, gambar tina kasus anu kedah ngalindunganana ogé beredar dina jaringan. iGeneration parantos nyebarkeun dinten ayeuna poto-poto anu anjeun tiasa tingali dina pos ieu sareng aranjeunna bakal mastikeun sababaraha rumor, sapertos iPad anyar "ukuran normal" bakal nampi desain modél 12.9 inci. Dina gambar anu judulna tulisan ieu anjeun tiasa ningali yén éta ngagaduhan liang di sisi kénca pikeun Smart Panyambung, konektor dimana anjeun nyambungkeun Smart Keyboard sapertos anu aya dina iPad Pro, tapi kalayan ukuran anu langkung alit.

ipad-pro-9.7 kasus

9.7 case Kasus iPad Pro bakal mastikeun opat spéker

Dina hal ieu urang tiasa ningali sadaya liang anu peryogi iPad Pro 9.7 inci. Salaku tambahan kana liang pikeun konektor pinter, urang ogé tiasa ningali port headphone, switch bisu, saklar volume, port Kilat sareng port kaméra. Anu terakhir menonjol, dimana urang tiasa ningali yén liangna manjang, anu bakal nyéépkeun rohangan pikeun cahaya diarepkeun ngagaduhan iPad ukuran pinuh anyar ieu.

Kasus iPad Pro 9.7 inci

IPad Pro 9.7 inci dipiharep gaduh desain sareng internal anu sami sareng modél 12.9 inci, kalebet Prosesor A9X babarengan sareng M9 gerak co-processor, 4GB RAM sareng opat panyatur. Numutkeun rumor, layar modél 9.7 inci bakal 4K sareng kamérana bakal sami sareng iPhone 6s. Sakumaha biasa, pikeun milarian terang kumaha tungtungna urang kedah ngantosan presentasi na dina 21 Maret.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.