IPad Pro bakal dugi ka India minggu payun

Apple India

India laun-laun janten salah sahiji nagara anu dipertarungan ku Apple pikeun kapayunna. Dina taun-taun ayeuna, Tumuhna Cina parantos liren sareng sababaraha perusahaan anu paling penting ngalihkeun tab sareng tujuan mindahkeun produksi alatna ka nagara ieu, kalayan gaji anu langkung handap dibanding di Cina, dimana dina taun-taun ayeuna, upah minimum parantos ningkat sacara éksponénsial ku cara motong margin laba perusahaan.

iphone-5s-india

Upami model iPhone 6s sareng 6s Plus anu anyar parantos sayogi sababaraha minggu, ayeuna giliran iPad Pro, sayogi sababaraha minggu di sababaraha nagara. Kusabab masalah kasadiaan, sanés Apple Pencil atanapi Smart Keyboard bakal sayogi sareng iPad Pro. Maksad Apple nyaéta ngical iPad 12,9 inci dina minggu kadua Désémber, nyaéta, minggu payun. Sanaos kanyataanna harga alat-alat Apple seueur teuing pikeun kakuatan pamesaran nagara éta, teguh anu berbasis di Cupertino parantos seueur kasuksésan.

Harga IPad Pro di India

  • Apple iPad Pro Wi-Fi 32GB: Rs 67,900 - 917 euro
  • Apple iPad Pro Wi-Fi 128GB: Rs 79,900 - 1094 euro
  • Apple iPad Pro Wi-Fi Cell 128GB: Rs 91,900 - 1258 euro

Nalika di India aranjeunna ngantosan datangna iPad Pro, Apple TV generasi kaopat nembé dijual kalayan harga ogé lumayan mirip sareng iPad Pro. Anu panasaran yén Apple TV parantos sumping ka India tanpa ngembarkeun pengumuman resmi alat éta, kalayan ngémutan yén éta sanés diantara nagara-nagara mimiti anu alatna tiasa dipésér.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose cenahna

    Naon tulisan anu saé, kuring ngarepkeun badé ka India kanggo ngagaleuhna.