IPad Pro bakal gaduh miniLED sareng iPad Air OLED di 2022 numutkeun Kuo

Analis Ming-Chi Kuo ngaluarkeun petunjuk anyar ngeunaan naon anu bakal urang tingali taun payun dina hal layar pikeun iPads. Sigana mah modél-model iPad Pro bakal gaduh layar miniLED sareng iPad Air bakal ngahijikeun sareng layar OLED. Sahenteuna ieu mangrupikeun rumor pangénggalna anu diluncurkeun ku Kuo sareng yén rupa-rupa média parantos bergema, sapertos MacRumors.

Upami urang ningali iPad ayeuna sareng layar na, urang moal aya keluhan ... Tapi di Apple aranjeunna hoyong ningkatkeun pangalaman, otonomi sareng kamungkinan harga, janten aranjeunna teras-terasan milarian alternatif anu pangsaéna di ieu bagian anu penting pisan tina modél iPad anyar.

Sigana mah iPad Air of 2022 bakal sumping sareng layar OLED dina pertengahan taun, iPad Pro pasti tiasa ngahijikeun layar OLED. Éta ngemutan yén kabocoran sareng data anu ditepikeun ku Kuo dina média mangrupikeun anu leres kumargi ieu robih seueur dina waktos anu singget. Gosip mangrupikeun rumor janten anjeun kedah sabar sumping ti Kuo, Prosser atanapi Mark Gurman ...

MacBook Pros 14 inci sareng 16 inci ogé bakal sumping sareng layar OLED pikeun taun payun numutkeun kabocoran. Sacara logis, urang kedah nyandak inpormasi ieu sareng pinset sareng nalika kami nyatakeun dina awal tulisan, layar ayeuna tina iPad Air, iPad Pro atanapi MacBook Pro anu saé pisan. Ningkatkeun layar ieu bakal sesah tapi henteu mustahil sareng ieu anu sigana Apple nyobian sareng miniLED sareng OLED ieu.

Jelas yén parobihan ieu pikeun ningkatkeun iPad sareng layar na, dimungkinkeun yén aranjeunna kirang ngirangan atanapi bahkan kajelasan anu langkung ageung, langkung ipis sareng beurat, jsb, tapi Naha anjeun leres-leres pikirkeun léngkah ieu diperyogikeun atanapi naha layar ayeuna modél iPad ieu henteu kunanaon?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.