Naha iPad Pro gaduh mikroskop disumputkeun? Sigana mah éta

Dinten ieu kami masihan anjeun salah sahiji berita anu henteu pernah lirén ngagumkeun kuring nalika kuring nyerat. Kami terang pisan yén Apple biasana nyumputkeun ciri-ciri alat na, naha kusabab éta henteu acan diaktipkeun atanapi kusabab henteu lulus standar kualitas perusahaan Cupertino sareng parantos ditumpurkeun.

Tétéla, iPad Pro kalebet fitur lensa makro, hal anu urang henteu acan kantos dicarioskeun sareng anu kanyataanna henteu aya dina iPhone Pro. Hayu urang tingali novelty panasaran ieu anu parantos kapendak sareng hayu urang tebak kumaha ieu mangaruhan masa depan iPad.

Pungsionalitas ieu parantos diperhatoskeun ku pengembang Halide, aplikasi kaméra ios terkenal anu pikaresepeun jutaan pangguna di panjuru dunya. Éta aya dina blog aranjeunna dimana aranjeunna perhatoskeun yén kaméra iPad Pro sanggup pokus dina jarak bahkan kirang ti tilu séntiméter. Upami iPhone anjeun caket, gampang pikeun diperhatoskeun yén nalika anjeun deukeut teuing ka obyék anu anjeun hoyong potokeun, leres-leres henteu aya anu katingali. Ieu kusabab lénsa iPhone sareng dugi ka ayeuna iPhone henteu ngagaduhan kamampuan nyandak poto dina format "Macro".

Tétéla, sareng sanaos kanyataan yén perusahaan Cupertino parantos nyarios nanaon tentang éta, kaméra iPad 2021 Pro sareng prosésor M1 Apple sanggup nyandak poto format makro, ku alatan éta, dina jarak anu langkung pondok bahkan ti éta iPad iPad Pro sorangan taun 2020. sanggup nyandak, dina blog Halide's aranjeunna ngabandingkeun duanana iPads sareng hasilna luar biasa. Ieu henteu diragukeun hartosna datangna sensor makro kana kisaran iPhone 13 kahareup anu bakal sumping dina akhir taun.

  • Panutup poto kahadean tina blog Halide.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.