IPad Pro kalayan ngecas nirkabel bakal sumping dina 2022

Numutkeun ka Bloomberg Taun payun bakal sumping iPad Pro énggal kalayan gelas deui sareng ngecas nirkabel, boh pikeun ngeusi ulang boh pikeun ngeusian deui aksésoris anu sanés.

Taun 2022 tiasa nyandak urang iPad Pro énggal kalayan gelas deui. Parobihan ieu dina matérial, anu iPhone parantos kababawa salami sababaraha taun, bakal dijelaskeun ku kalebetkeun ngecas nirkabel di antara fitur-fitur na. Henteu ngan ukur urang tiasa ngeusi ulang iPad Pro sacara nirkabel, tapi Kami ogé tiasa nganggo éta salaku basa pangisian daya pikeun alat sanés, hatur nuhun kana pangisian daya tibalik. Fungsionalitas ieu parantos dikabarkan pikeun iPhone dina sababaraha waktos, tapi henteu kantos dilaksanakeun. IPad Pro kalayan batréna anu jauh langkung ageung sigana langkung raos yén éta tiasa ngabagi muatanana sareng alat sanés, tibatan iPhone nganggo batréna langkung terbatas.

Mamang dihasilkeun ku citakan tina muatan nirkabel pikeun iPad ieu sababaraha. Anu kahiji nyaéta ngecas waktos nganggo ngecas nirkabel. Batré tina iPad Pro jauh langkung ageung tibatan iPhone, janten upami ngecas nirkabel dina iPhone langkung laun tibatan ngalangkungan kabel, dina iPad Pro anjeun tiasa kéngingkeun ideu sabaraha lami pikeun réngsé. Patarosan anu kadua nyaéta jinis carjer nirkabel anu diperyogikeun. Butuh waktu ngecas ageung pikeun nyocogkeun 12,9 inci iPad Pro, atanapi panginten Apple ngémutan MagSafe salaku sistem anu dianggo.

Kalayan kamajuan anu bakal datang dina pangisian daya nirkabel, panginten taun payun Apple bakal ningkatkeun kakuatan ngeusi batre na sareng sistem MagSafe. Samentawis waktos, Upami anjeun mikir ngalih kana iPad Pro anyar pikeun prosésor M1 na sareng layar énggal, panginten pantes ditunggu taun payun, sabab Bloomberg biasana henteu gagal dina ramalanana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.