Program ngalereskeun pikeun iPad Pro Smart Keyboard

Upami anjeun gaduh Smart Keyboard pikeun 9,7-inci atanapi 12,9-inci iPad Pro anjeun sareng anjeun merhatoskeun sababaraha kasalahan nalika ngetik atanapi anjeun ngagaduhan masalah sareng konektor pengisian anu sami, anjeun kedah terang éta Apple ngamimitian program gaganti pikeun aranjeunna. Kusabab kitu, kami gaduh sababaraha masalah anu dideteksi dina Smart Keyboard ieu, aranjeunna ngajantenkeun perusahaan manjangkeun garansi pikeun aranjeunna sareng upami salah sahiji pangguna anu parantos mendeteksi kagagalan ieu sateuacanna kana program gaganti anu diluncurkeun ku perusahaan, éta bakal ngabalikeun duit ngalereskeun.

Dina hal ieu sababaraha kibor dileupaskeun duanana pikeun 9,7 inci (awal 2016) sareng 12,9 inci (akhir 2015) aranjeunna kapangaruhan ku gangguan fungsi sareng Apple bakal ngagentos aranjeunna kalayan gratis pikeun pangguna. Upami anjeun pangguna Apple, anjeun parantos terang yén jalma-jalma ti Cupertino biasana ngalaksanakeun program sapertos kieu nalika salah sahiji produk na gagal atanapi nunjukkeun masalah anu henteu disababkeun ku konsumén, sareng éta leres-leres éfisién pisan dina hal ieu sareng pikeun nyingkahan masalah, ngarobah produk formulir langsung.

Tangtosna, masalah anu mangaruhan kana Smart Keyboard ngagaduhan gejala anu jelas sareng upami keyboard urang henteu ngagaduhan masalah éta, kami moal nampi parobihan. Kasalahan anu disebatkeun di luhur nyaéta: masalah sareng sensor keyboard, pengulangan keystroke tanpa leres-leres ngalakukeun ieu, gagal sareng konektor magnét -Smart Connector- sareng tombol anu henteu ngaréspon. Kanggo ayeuna, program ieu henteu muncul dina halaman wéb Spanyol sareng urang kedah waspada deui kumargi éta pasti bakal dugi ka sumping. Upami anjeun perhatoskeun masalah sareng keyboard, éta henteu tiasa dianggo sapertos mimitina, atanapi anjeun pikir éta ngagaduhan kasalahan anu disebatkeun di luhur, nyauran jasa téknis atanapi angkat ka toko Apple sareng nyungkeun program ieu.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Tuan José Tomás Juárez Terrazas cenahna

    Halo. abdi gaduh masalah keyboard pinter ipd 9.7 inci. sakapeung sigana mah sababaraha konci leungit. Waktos sanésna ngan saukur ditumpurkeun. Masalah anu paling parah nyaéta henteu aya keyboard virtual anu némbongan saatos gagal pikeun neraskeun damel. malah nyabut keyboard anu pinter. Ayeuna kuring kedah damel sareng keyboard waos biru. Teu sangka éta masalah sistem operasi. Hatur nuhun.

  2.   Diego Alturo cenahna

    Abdi hoyong terang naha anjeun tiasa masihan kuring tautan ka halaman resmi Apple dimana ieu publikasi sigana tiasa nungtut jaminan kuring sabab kuring gaduh keyboard éta sareng iPad Pro kuring henteu mikawanoh éta