IPad Pro tiasa nerapkeun tampilan OLED taun payun

iPad Pro mini dipimpin

Kami parantos nyarios sababaraha bulan ngeunaan layar anu Apple rencanakeun diterapkeun dina iPad Pro generasi salajengna, a tampilan kalayan téknologi Mini-LED, layar anu ngan ukur tiasa dianggo dina iPad Pro yén Apple bakal rencanana diluncurkeun dina paruh mimiti 2021. Tapi, éta sanés hiji-hijina modél.

The Elect nyatakeun yén saatos diluncurkeun dina paruh mimiti 2021 tina iPad Pro kalayan tampilan Mini-LED, dina paruh kadua taun ieu bakal ngaluncurkeun modél iPad Pro énggal kalayan layar OLED, Kang Samsung sareng LG tanggel waler pikeun ngadamel panél ieu.

Layar Mini-LED mimitina bakal sayogi Modél 12,9 inci waé yén Apple bakal rencanana pikeun ngaluncurkeun pasar pikeun ngagentos modél anu diluncurkeun sababaraha bulan ka pengker, janten layar LCD bakal tetep sayogi dina sesa modél.

Dina paruh kadua 2021, Apple ogé bakal ngaluncurkeun iPad 12,9 inci sareng layar OLED. Upami urang ngémutan yén layar Mini-LED sareng layar OLED ngabagi seueur manpaat tina panel LCD tradisional sapertos perbandingan anu langkung luhur, kacaangan anu langkung luhur sareng efisiensi énergi anu langkung saé, warta ieu henteu asup akal.

Kuring yakin pisan yén Apple bakal ngaluncurkeun iPad Pro 12,9 inci kalayan layar Mini-LED sareng sababaraha bulan ka hareup éta bakal ngaluncurkeun iPad Pro 12,9 inci anu sami sareng layar OLED, kumargi hiji-hijina hal éta bakal dilakukeun ngabingungkeun pamaké anu ngagaduhan hajat pikeun kéngingkeun iPad Pro salian ti ngarareunah anu bakal disababkeun di antara para pangguna anu kéngingkeun modél Mini-LED nalika teu lami saatos aranjeunna ngaluncurkeun modél OLED.

Ming-Chi Kuo, salah saurang analis kalayan tingkat pencét pangluhurna ngeunaan pabrik rumor di sekitar Apple, parantos nyatakeun dina sababaraha waktos yén taun 2021, layar iPad Pro 12,9 inci bakal Mini-LED, tanpa nyebut nanaon Dina waktos ayeuna kamungkinan yén Apple nerapkeun layar OLED sareng kirang langkungna éta ngaluncurkeun dua iPad Pro anu sami waé dina 6 bulan.

Tanpa pamustunganana ideu Apple badé nganggo layar OLED, paling dipikaresep éta ngan bakal ngajalankeun modél kalayan jenis layar ieu, modél tunggal dina 2021, modél anu bakal teras-terasan nganggo layar LCD sareng anu di taun 2022 ngajantenkeun kabisat kana téknologi OLED.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.