9,7 ″ iPad salajengna ogé bakal disebat iPad Pro; cocog sareng Apple Pencil

iPad-pro-9-7-inci

Upami teu aya kejutan, urang kirang ti tilu minggu ti Keynote dimana iPhone 5se sareng iPad 9,7 inci anu bakal datang. Sareng kuring nyarios upami teu aya kejutan sabab sababaraha jam ka pengker Mark Gurman parantos nyebarkeun inpormasi énggal di mana anjeunna mastikeun yén iPad salajengna ukuran "normal" bakal ngabagi anu langkung saé tibatan desain tablet propésional anu dipidangkeun dina bulan Séptémber kamari sareng disebut iPad Pro.

Gagasan Tim Cook sareng perusahaan nyaéta nganggo nami sapertos anu dilakukeun dina laptop, dimana aya MacBook Pro 13 sareng 15 inci. Maka, bakal aya iPad Pro 9.7 inci sareng iPad Pro 12.9 inci. Upami inpormasi tina sumber Gurman parantos dikonfirmasi, moal aya deui iPads anu kalebet kecap Air dina namina, kecap anu aranjeunna mimiti dianggo dina 2013 sareng iPad Air anu munggaran sareng engké ogé dina iPad Air 2.

Bakal aya dua ukuran iPad Pro kalayan kakuatan anu sami

IPad Pro 9.7 inci bakal lumayan sami sareng modél 12.9 inci dina sadaya positip, kalebet Prosesor AX9 sareng 4GB RAM ditambah ku paningkatan layar. Ku ngabagi rarancangna, éta ogé bakal ngagaduhan 4 spiker sareng kalebet Smart Connector, anu peryogi keyboard anu aranjeunna nuju nyiapkeun di Cupertino.

Mungkin bédana anu paling kasohor antara kadua alat éta dina kaméra. Janten langkung pas, dina flash anu ngagaduhan iPad Pro 9.7 inci, anu bakal janten tablet apel anu munggaran di kalebet lampu kilat anu bakal ningkatkeun pisan gambar-gambar anu dicandak dina kondisi cahaya rendah.

Numutkeun ka narasumber, Apple parantos ngalambatkeun laun produksi iPad mini 2 sareng iPad Air anu munggaran, janten katingalina bakal diteruskeun nalika modél anyar diwanohkeun. Upami tungtungna mah, éta iPad Air 2 bakal tetep dijantenkeun salaku modél éntri, kalayan ijin ti mini iPad 3. Upami ramalan dipenuhan, iPad Pro 9.7 inci bakal dipasihkeun sareng iPhone 5se tanggal 15 Maret sareng bakal dijual mung 3 dinten engké, tanggal 18 Maret, pikeun harga anu sami sareng anu nganggo iPad Air 2 ayeuna, hayu urang ngarepkeun yén "mirip" Gurman henteu hartosna € 70 langkung. Mudah-mudahan, sakitar 25 Maret kuring bakal ngagaduhan iPad Pro 9.7 inci kuring. Sareng anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Chooviik cenahna

    Nya, kuring ngarepkeun éta nuturkeun kami dina jalur anu sami sareng iPad Air sareng mini iPad, anu ngan ukur bénten sareng € 100, naha deui éta bakal bérés ngabunuh iPad?