iPadOS 16 bakal mawa windows ngambang dina aplikasi upami kibor éksternal disambungkeun

IPadOS 15 widget

nu iPads anyar ayeuna sayogi kanggo ngagaleuh sareng unit anu munggaran mimiti ngahontal juara. Kabaruan anu diwanohkeun ku Apple ngadeukeutkeun iPad Air ka model Pro, masihan aranjeunna langkung kakuatan sareng hardware anu langkung kuat. Nanging, pikeun produktivitas sareng efisiensi iPad tiasa dianggo sampurna, éta kedah aya sinergi antara software jeung hardware. Gosip anyar nunjukkeun yén iPadOS 16 bakal ngidinan launching aplikasi ngambang tanpa keyboard dina layar salami aya keyboard éksternal disambungkeun ka alat.

Jandéla ngambang tanpa keyboard dina layar tiasa sumping ka iPadOS 16

iPadOS 16 bakal dileupaskeun dina WWDC 2022 nu bakal lumangsung dina bulan Juni. Dina acara urang bakal terang sadayana warta ngeunaan sadaya sistem operasi anyar: watchOS, tvOS, iOS, iPadOS sareng macOS. Panginten urang bakal kaget dina unggal parangkat lunak. Tapi, Rumor mimiti ngabahekeun jaringan.

Dina hal ieu, Majin Buu di na Rekening Twitter mastikeun yén Apple bakal ngenalkeun aplikasi sareng windows ngambang di iPadOS 16 lamun alat éksternal disambungkeun. Nyaéta, nalika kami gaduh keyboard éksternal anu nyambung via Bluetooth, iPadOS bakal ngartos yén kami henteu peryogi keyboard dina layar sarta eta bakal nembongkeun aplikasi tanpa keyboard dina layar tur floating windows.

Tulisan anu aya hubunganana:
ios 16 tungtungna tiasa nampi widget interaktif dina layar utama

Ku cara kieu, pamaké bakal tiasa gaduh sababaraha aplikasi dina sababaraha jandéla béda dina waktos anu sareng. Upami urang nyandak imajinasi sakedik, urang tiasa ningali paralel antara macOS sareng antarmuka dumasar kana jandela, sapertos dina sistem operasi anu sanés. Henteu dipikanyaho upami fitur ieu bakal ngahontal sadaya iPads. Éta ogé henteu dipikanyaho upami bakal aya parobihan kana tampilan nalika urang nyambungkeun atanapi megatkeun keyboard sorangan. Urang bakal tiasa ngungkabkeun sadayana ieu sareng seueur deui di WWDC 2022.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.