iPads bakal janten asesoris kit bumi pikeun HomeKit sareng ios 16

Sanaos naon anu sigana mimitina, Apple parantos mastikeun yén iPads bakal terus fungsina salaku hub aksésori HomeKit sareng ios 16, tapi bakal aya print rupa, sabab iyeu moal jalan mun jeung arsitektur Matéri anyar.

Kadatangan ios 16 mawa jangjang warta dina kode na: iPad henteu muncul salaku pusat aksésori. Nanging, Apple parantos negeskeun ka The Verge yén tungtungna tabletna bakal terus fungsina sapertos kitu, sanaos éta bakal ngaganggu. moal cocog jeung arsitéktur anyar datang engké taun nu nujul kana standar Matéri anyar, nu bakal ngidinan interoperability antara alat tina merek béda. Pamaké anu ngandelkeun iPad salaku séntral bakal tiasa teras-terasan terasrasakeun fungsi anu sami anu aranjeunna gaduh dugi ka ayeuna, tapi aranjeunna moal tiasa nganggo standar anyar, titik négatip anu nambihan larangan anu parantos aya.

HomeKit butuh aksésori sentral pikeun nyambungkeun sadaya alat anu cocog sareng otomatisasi bumi Apple. Apple TV HD atanapi 4K, HomePod, sareng HomePod mini mangrupikeun alat anu disarankeun pikeun ngamangpaatkeun sagala rupa nu platform Apple nawarkeun kami, sarta nepi ka ayeuna iPad ogé bisa dipaké, sanajan kalawan larangan. Pembaruan ka HomeKit bakal sumping engké taun ieu supados cocog sareng Matter. Jalma anu boga iPad salaku hub a kedah ulah aya update atawa tablet moal deui fungsina salaku hub a.

Datangna rojongan Matéri bakal nyieun urang tiasa hilap upami alat kanggo Alexa, Asisten Google atanapi HomeKit, sabab sadaya alat anu cocog sareng Matter bakal cocog sareng sadaya tilu platform. Aya ogé bakal leuwih kaunggulan, kayaning kasaluyuan jeung Thread nu bakal ngidinan urang decongest jaringan WiFi asal urang, masalah nu mimiti muncul nalika anjeun geus boga loba alat automation imah disambungkeun ka router Anjeun. Alat-alat sorangan bakal tiasa janten "router" kanggo alat anu sanés pikeun nyambungkeun, nyésakeun router kami pikeun sambungan Internét tina komputer, telepon, tablet sareng konsol kaulinan urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.