iPhocus - Manual camcorder, gratis pikeun waktos anu kawates

iPhocus

Kami balik deui kana beban pikeun nginpokeun ka anjeun ngeunaan aplikasi anyar anu kanggo waktos TERBATAS naÉta sayogi kanggo diunduh sacara gratis. Kami nyarios ngeunaan iPhocus - Manual camcorder. Aplikasi ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngonpigurasikeun kadali manual kaméra pidéo pikeun ngaoptimalkeun hasil anu urang peroleh dina rékaman urang.

Urang tiasa gancang ngadalikeun kontrol fokus, paparan, ISO ku cara ngarobahna sakaligus pikeun adaptasi sareng kaayaan anu paling optimal iraha waé. Aplikasi ieu parantos dikembangkeun ku pembuat film, insinyur sareng pengembang ti Amérika Serikat, Spanyol sareng Kolombia.

IPhocus - Detil kaméra manual

  • AirFocus BARU: Kalayan iPhocus dipasang dina dua alat anjeun tiasa nganggo hiji kanggo ngendalikeun aplikasi anu sanésna ngalangkungan Wi-Fi. Sapertos dina produksi profesional, hiji pigura sareng anu sanésna museur sareng ngaluyukeun paparanana. Kadali jauh teu pernah gampang.
  • Fokus: Ayeuna tiasa difokuskeun (atanapi kabur) sakumaha anu anjeun pikahoyong. Anggo pokus pikeun mindahkeun payuneun pokus. Anjeun tiasa ogé tangtoskeun jarak mimiti sareng tungtung pesawat sareng "kisaran fokus".
  • Paparan: Ngarobih nilai paparan (EV), ngimbangan dua poin positip atanapi négatip pikeun ningali detail gelap atanapi cahaya.
  • Pigura per detik (FPS): Upami alat anjeun ngijinkeun, mimitian ngarékam pidéo dina 120 atanapi 240 FPS, kaméra lalaunan spektakuler kalayan langkung kendali ti kantos!
  • ISO: nyaéta ukuran sénsitip kana cahaya. Nurunkeun nomer ISO, kirang sénsitip kana lampu, sedengkeun angka ISO anu langkung luhur ningkatkeun sensitipitas kaméra. Hasil anjeun bakal langkung seukeut gambar sareng kirang sora gumantung kana kumaha anjeun nyaluyukeunana.
  • Kasaimbangan bodas: Kontrol warna gambar anjeun.
  • Teu aya deui nada jeruk. Anggo setelan prasetél, kalibrasi otomatis, atanapi jantenkeun nyalira. iPhocus bakal nunjukkeun nilai suhu sareng warna na, salian ti éta anjeun tiasa ningali parobihan gambar sacara langsung.
  • Otomatis / Manual: Ku mencét tombol polumeu handap anjeun tiasa ngalih antara dua modeu ieu. Kalayan mode otomatis, anjeun tiasa ngetok dimana waé dina layar anjeun pikeun museur, ngukur paparan, sareng kasaimbangan bodas.

Aplikasi ieu peryogi sahenteuna ios 8 sareng kompatibel sareng iPhone 4s. Éta ngagaduhan rating rata-rata 4,5 bintang tina 5 kamungkinan, janten urang tiasa mastikeun yén éta mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu pangsaéna pikeun ngarékam pidéo kalayan kadali manual anu ayeuna aya di pasar.

https://itunes.apple.com/es/app/iphocus-manual-camcorder-focus/id931199371?mt=8

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.