IPhone 11, 11 Pro sareng 11 Pro Max parantos aya dina bagian Apple anu direnovasi

Alat-alat Apple terus ditambihan sakedik kana daptar produk anu dianyarkeun sareng dianyarkeun ku Apple. Dina hal ieu kami gaduh alat anyar atanapi langkung leres alat anu ditambihan kana daptar: kabéh modél iPhone 11.

Ieu mangrupikeun kaunggulan pikeun anu hoyong ngahémat sababaraha euro kanggo tukeur pikeun henteu ngagaduhan iPhone "anyar" dina panangan aranjeunna. Apple ngagaduhan telepon na dina ieu bagian reconditioned kanggo waktos anu lami tapi ayeuna nambihan iPhone sateuacanna anu diluncurkeun dina pasaran.

Anjeun moal mendakan sadayana modél, éta panginten sanés anu gaduh kapasitas anu anjeun milari tapi pikeun ayeuna urang parantos gaduh sababaraha modél. Leres ieu ngajual gancang sareng sahamna lumayan adil.

Naon Anu Kalebet dina iPhones Apple Anu Direnovasi

Sadaya iPhone anu direnovasi hadir nganggo batré énggal, cangkang luar énggal, garansi sataun, pangiriman gratis sareng pangbalikan sapertos modél énggal anjeun tiasa mésér ti toko aranjeunna. Dina hal ieu, sababaraha bédana ogé ditambihan ngeunaan sésa modél anyar, tangtosna:

  • Tés fungsional lengkep, bagian ngagantian Apple asli (upami diperyogikeun), sareng beberesih anu tuntas
  • Sistem operasi aslina atanapi vérsi anu langkung énggal
  • Sadaya alat anu diropea dibungkus deui dina kotak anu énggal kalayan sadaya aksésoris sareng kabel
  • Aranjeunna ngagaduhan garansi resmi sataun kalayan pilihan pikeun ngontrak AppleCare dina waktos anu biasa

Model sareng warna anu sayogi dina bagian ieu halaman wéb Apple nyaéta anu dipidangkeun dina wéb sareng ieu moal tiasa dirobih.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.