IPhone 12 Pro Max ngahontal posisi kaopat dina perbandingan batre mimiti DXOMark

Lami-lami urang gaduh diantara kami kisaran énggal alat iPhone 12, alat énggal anu nyayogikeun berita anu hébat. Sareng salah sahiji perobihan anu paling narik ku alat-alat anyar ieu nyaéta parobahan kinerja batréna. Batré IPhone sok dikritik, tapi antukna aranjeunna ningkat sareng ayeuna budak lalaki DXOMark parantos nyiptakeun peringkat mimiti aki. Tetep maca yén kami masihan anjeun sadayana detil perbandingan ieu aki alat sélulér. 

Sakumaha anjeun parantos terang, DXOMark mangrupikeun perusahaan anu tanggung jawab ngabandingkeun alat-alat hapé anu béda dina pasaran, kasohor ngabandingkeun kaméra ieu, sareng ayeuna aranjeunna ngaluncurkeun perbandingan batré anu munggaran pikeun alat sélulér utama di pasar. Sakumaha anu parantos urang nyarioskeun dina sababaraha waktos, anu iPhone 12 Pro Max ngagaduhan batré anu hébat, tapi kumaha kalakuanana ngalawan batré alat-alat sanés? Kusabab DXOMark hoyong ngalakukeun tés kinerja keur otonomi (sabaraha lami ngeusi batre, atanapi langkung tepatna, sabaraha lami batréna lengkep), éta momot (sabaraha lami kanggo ngeusi ulang) sareng efisiensi (kumaha épéktip alat ngatur batréna nalika ngecas sareng ngaleupaskeun).

Nganalisis sadayana nilai ieu, iPhone 12 Pro Max ngahontal tempat kaopat dina rangking batré ku skor sakabéh 78% (10 poin kirang tina data tina Samsung Galaxy M51). The Batré iPhone 12 Pro Max tahan salami 2 dinten sareng sajam, dibutuhkeun 57 menit kanggo ngahontal 80% muatan sareng tiasa dugi ka 2 jam 27 menit kanggo muatan lengkep. Kudu disebatkeun yén ti DXOMark aranjeunna ogé masihan koméntar yén dina hal ngecas waktos (salah sahiji data anu paling penting), sanaos iPhone 12 Pro Max moal tiasa bersaing sareng data anu dibuang ku Oppo Find X3 Pro sareng carjer 65W, Alat Apple caket pisan kana data ageung anu dialungkeun ku Samsung S21 Ultra dina tés beban lengkep. Parangkat ogé, iPhone 12 Pro Max mangrupikeun alat anu saé, sareng sadaya data ieu jelas-jelas robih kana waktosna. Sareng anjeun, Naha anjeun resep ku batréna iPhone 12 Pro Max?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.