IPhone 13 bakal kalebet ID Wajah anu cocog sareng topéng

ID Wajah Anyar iPhone 13

Warta penting anu diterbitkeun ku Jon Prosser mastikeun yén IPhone 13 salajengna tiasa kalebet sistem Face ID anu tiasa dianggo kalayan topéng hungkul.

Saprak datangna COVID-19, iPhone kedah ningali kumaha sistem pangakuan wajahna anu muji tetep sistem anu henteu ngabantosan dina unggal dinten kusabab panyebaran masker. Kalayan satengah rupa ditutupan, scanner raray iPhone henteu tiasa mikawanoh pangguna, sareng sanaos kanyataan yén urang ayeuna tiasa muka konci iPhone nganggo Face ID babarengan sareng Apple Watch nalika sistem ngadeteksi yén urang nganggo topéng, sistemna henteu raoseun deui, gancang atanapi aman sabab asalna dikandung. Nyatana, Apple henteu ngijinkeun metoda muka konci anyar ieu pikeun mayar ku Apple Pay.

Pikeun sadayana ieu, seueur anu parantos nyarioskeun ngeunaan kamungkinan kalebetkeun Touch ID anyar anu diintegrasikeun kana layar, anu digabungkeun sareng Face ID ngamungkinkeun urang nganggo salah sahiji tina dua padika sacara silih gumantung kana kabutuhan unggal momen. Tapi kumaha upami Apple ngembangkeun Face ID anyar anu tiasa dianggo kalayan topéng? Nya, ieu anu sigana kajadian tungtungna upami urang merhatoskeun naon anu nembe diterbitkeun ku Jon Prosser blog. Gambar anu tiasa urang tingali dina awal tulisan nembongkeun ID Wajah anyar ieu dina pigura anu disimpen di sakitar iPhone 12, anu mana Apple bakal nyobian sistem anyar ieu sacara internal. Susunan komponénna sareng bentuk susunanna mirip pisan sareng Face ID anu langkung sempit anu anyar anu dikabarkan dibawa ku iPhone anyar 13. Ieu tiasa janten salah sahiji kabaruan tina iPhone salajengna anu bakal urang tingali dina sababaraha minggu sareng anu tiasa kaluar dijual 17 Séptémber.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.