IPhone 13 bakal ngijinkeun anjeun ngarékam pidéo kalayan latar tukang teu fokus

IPhone 13, dina bulan Séptember 2021

Dina sababaraha minggu ka pengker, sababaraha publikasi nunjukkeun yén iPhone salajengna tiasa nyandak nomenclature 12an tibatan 13. Janten, rumor panganyarna anu aya hubunganana sareng iPhone salajengna, nyatakeun yén éta bakal nawiskeun modeu potret dina modeu pidéo, nyaéta, urang bakal tiasa ngaburakeun latar pidéo anu kami rékam nganggo iPhone 13.

Pernyataan ieu asalna tina EveryApplePro sareng Max Weinbach. Modeu anyar ieu bakal ngamungkinkeun kami ngarekam pidéo kalayan éstétika mirip pisan sareng pilem, utamina nalika aksi lumangsung sapeupeuting sareng lampu di tukangna remang-remang. Sedihna, fitur ieu sigana bakal ngan ukur diwatesan ku generasi anyar iPhone.

Dina pengertian ieu, sakali deui, Apple hoyong maksa pangguna anu hoyong ngaraosan fungsi ieu pikeun ngomean alatna. Kalayan ios 15, Apple ngenalkeun fitur ieu pikeun nelepon via FaceTime jadi pakakasna henteu masalah.

Pikeun ieu, urang kedah nambihan yén prosesorna cekap sanggup ngalaksanakeun prosés ieu ngalangkungan parangkat lunak sareng conto anu jelas ngeunaan ieu aya dina Galaxy S20, terminal anu kalebet fungsi kabur latar dina pidéo langkung ti sataun katukang, kalayan prosesor anu jauh langkung kuat tibatan Apple.

Sajaba ti modeu potret pidéo, iPhone 13, numutkeun rumor, bakal debut a 120Hz tampilan buatan Samsung, modul kaméra bakal langkung kandel, Perbaikan dina stabilisasi kaméra bakal dilebetkeun, el modél kapasitas anu langkung ageung nyaéta 512GB, sapertos generasi ayeuna ...

Ngeunaan tanggal peluncuran sareng kasadiaan, kusabab kakurangan semikonduktor naon mangaruhan sakabeh industriIeu tiasa ditunda sababaraha bulan, janten upami anjeun parantos mikir ngajual iPhone 12 anjeun kanggo mésér modél salajengna, panginten anjeun kedah ngantosan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pedro cenahna

    Fitur kabur anu dimiliki Galaxy S20 nyaéta kentang. Aya cacad dina kontur sareng éta henteu alami. Upami anjeun henteu ngalih, teras némbak jalanna, tapi gerak éta goréng.

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Di Galaxy S20 aranjeunna kedah seueur ningkatkeun tapi fungsi éta saé pisan, bahkan sareng jalma-jalma anu nuju ngalih. Dina Galaxy S21 tiasa dianggo langkung saé.

      Salam.