IPhone 13 bakal ngempelkeun standar WI-FI 6E standar anyar

IPhone 13 tiasa masang téknologi WiFi 6E

Sakali kami jelas ngeunaan kumaha kisaran iPhones salajengna taun ayeuna pikeun bagian na hal parabot hiasan di luarKusabab kabocoran sampel logam pikeun nguji pas tina sampul énggal, urang kedah terang naon kabaruan anu bakal aranjeunna bawa.

Sareng salah sahijina nyaéta anu salajengna iPhone 13 Aranjeunna bakal cocog sareng standar sambungan 6G 6E WI-FI anu anyar. Kami parantos terang hiji hal deui.

Waktos pasti uih, sareng kirang na kirang kanggo peluncuran iPhones taun ayeuna. Sareng sanaos Apple henteu hoyongna, sakedik-sakedik aranjeunna mendakan sababaraha hal anyar anu bakal ngahijikeun iPhone 13 anyar anu bakal urang tingali dina September.

DigiTimes nembé diterbitkeun a laporan dimana anjeunna ngajelaskeun yén iPhone salajengna taun ieu bakal cocog sareng standar sambungan nirkabel anu anyar WI-FI 6E.

Akun yén pabrik komponén GaAs IC Win Semikonduktor sareng Perusahaan Wireless Wireless Semiconductor, sareng Photonics Visual Perusahaan Epitaxy bakal ningkatkeun omzetna ku mesen komponén WI-FI 6E pikeun Apple iPhones salajengna anu ayeuna dianggo.

Wi-Fi 6E standar standar anyar, nyatana idéntik sareng Wi-Fi 6, anu parantos ngempelkeun iPhone 11. Ayeuna "E" singkatan tina "Extended", anu hartosna yén Wi-Fi 6 anu sami diperpanjang ka band ti 6 GHz.

Ieu bakal ngamungkinkeun WI-FI 6E damel di band frékuénsi énggal mimitian ti 5,925 GHz dugi ka 7,125 GHz, ngamungkinkeun dugi ka 1.200 MHz spéktrum tambahan. Ieu ditarjamahkeun janten gaduh bandwidth anu langkung seueur, kagancangan langkung gancang sareng latency anu langkung handap, muka jalan pikeun inovasi anu bakal datang sapertos AR / VR, streaming 8K, jst.

Janten kombinasi a router cocog Kalayan WI-Fi 6E sareng salah sahiji iPhone 13s anyar anjeun bakal kéngingkeun sambungan nirkabel anu leres-leres ngajentul antara kadua alat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.