IPhone 13 gaduh mémori RAM anu sami sareng generasi sateuacanna

Apple henteu pernah nyayogikeun inpormasi ngeunaan mémori RAM alatna. Ieu kusabab sistem operasi anu dikandungna henteu meryogikeun seueur mémori supados leres fungsina sareng anu ngamungkinkeun aranjeunna masang kenangan anu langkung handap dina iPhone na. Tapi nalika ngeunaan ngajual produk, goréng pikeun nginget handapeun persaingan, anu ngajantenkeun Apple ulah ngalaporkeun data ieu dina intina. Nanging, béta Xcode 13 parantos ngungkabkeun RAM tina iPhone anyar 13. Sedengkeun jumlah Pro 6 GB, iPhone 13 sareng 13 mini tetep dina 4 GB. Data ieu nyaéta sami sareng kenangan iPhone 12 dipidangkeun dina bulan Séptember taun kamari.

6 GB RAM pikeun iPhone 13 Pro sareng 4 GB RAM pikeun iPhone 13 sareng 13 mini

Konci pikeun kéngingkeun inpormasi ieu nyaéta dina kode disumputkeun dina Xcode 13 béta. Saperti dina kasempetan anu sanés, betas ieu ngamungkinkeun urang ngakses inpormasi anu relevan dina alat anu henteu acan aya dina panangan kami. Éta parantos kajantenan taun ka tukang ku iPhone 12 sareng dua taun ka pengker ku iPhone 11 anu kami sanggup nimba inpormasi tina hardware internal ngalangkungan Xcode betas anu disayogikeun ku Apple ka pamekar pas keynote September parantos réngsé.

IPhone 13 anyar dina sadaya warna na aya

Tulisan anu aya hubunganana:
IPhone 13 Pro sareng iPhone 13 Pro Max bagikeun kaméra anu sami

Pamekarna parantos sasari inpormasi éta sareng parantos dimungkinkeun pikeun terang RAM tina iPhone 13 anyar. Mémori ieu ngamungkinkeun iPhone nyimpen data samentawis ku mupus sadaya inpormasi nalika alat dihurungkeun deui atanapi pareum. Jumlah RAM aya hubunganana sareng kinerja alat, tapi variabel sistem operasi anu kedah tiasa ngaoptimalkeun sumber daya ogé ngiringan. Sistem operasi anu ngaoptimalkeun sumber daya anu saé ogé henteu peryogi RAM anu ageung pikeun fungsina leres, sapertos kasus ios sareng iPadOS.

Dina kasus iPhone 13 parantos kauninga yén bagikeun RAM anu sami sareng iPhone 12. IPhone 13 sareng 13 mini mawa mémori 4 GB, sedengkeun modél Pro sareng Pro Max dipasang mémori 5 GB, sapertos réncang-réncang generasi sateuacanna. Inpormasi ieu tiasa dikonfirmasi nalika unit munggaran nampi dina sababaraha minggu. Nanging, sumberna sami sareng sadaya generasi katukang sareng sadayana éta inpormasi sapuk sareng kanyataan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.