IPhone 13 sareng Touch ID dina layar aya, sanaos urang henteu tiasa ningali

Toel ID

Apple panginten parantos nyobian sistem pangenal sidik anu diwangun dina layar iPhone 13, tapi sigana kamungkinan urang moal ningali éta, sahenteuna taun ayeuna.

Kusabab Apple ninggali Touch ID pikeun ni'mat Face ID, seueur anu parantos ngadu'a ngeunaan parobihan éta sareng parantos ngaku balik kana panggunaan sidik salaku sistem idéntifikasi dina iPhone kami. Parobihan sok sesah, sareng aya seueur anu nolak sanaos kanyataan yén Face ID parantos kabuktosan langkung aman, langkung gancang sareng langkung raoseun tibatan Touch ID. Sahenteuna dugi topéng sumping.

Pandemi COVID-19 parantos ngajantenkeun satengah tina rai urang disumputkeun salami sababaraha jam sadinten, ngajantenkeun sistem pangenalan wajah Apple henteu aya gunana. Sanaos Apple Watch parantos ningkatkeun sistem muka konci ku Face ID, ngamungkinkeun muka konci na iraha urang nyandak nonton Apple sareng kami, kanyataanna nyaéta Face ID keuna pisan sareng Apple tiasa ngarobih atanapi nambihan sistem idéntifikasi anyar kana telepon anjeun.

Dina Android urang parantos gaduh pamiarsa sidik layar handap pikeun waktos anu lami. Tapi dina waktos ayeuna teu aya sistem anu diuji tiasa dianggap "caket sampurna" dina hal kagancangan, reliabilitas sareng kaamanan. Apple parantos lami damel di sistemna nyalira, bahkan aya prototype iPhone 13 anu kalebetna, tapi numutkeun ka Mark Gurman, éta moal dugi kana waktosna pikeun ngaluncurkeun terminal.

oge Apple bakal damel dina ID Wajah anu dilebetkeun kana layar, nyaéta, ngaleungitkeun "kiyeu" anu ayeuna ngahalangan sadayana payuneun iPhone urang janten layar. Dua sistem éta tiasa hirup babarengan dina waktos anu caket dina iPhone, sanaos kami henteu terang kumaha. Bisa waé Face ID diintegrasikeun dina layar ngan ukur pikeun modél Pro kalayan modél normal anu tetep henteu, atanapi Face ID sareng Touch ID terintegrasi dina Pro kalayan modél normalna ngan ukur ku Touch ID.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.