IPhone 13 payun sareng nunjuk ka Séptémber 2021

Isu pandemi kéngingkeun seueur kejutan sareng anu iPhone 12 éta salah sahijina. Alat ieu nyangsang sareng salian ti teu tiasa ngajemput dina kaayaan normal di Apple Store kami anu dipercaya, alatna pencét kana rak dina bulan Nopémber. Nanging, sadayana nunjukkeun yén dina iPhone 13 bakal béda saeutik.

Inpormasi anu paling anyar nunjukkeun yén iPhone 13 bakal ditepikeun sareng diluncurkeun dina Séptémber 2021, janten éta bakal kirang ti sataun sajaba ti iPhone 12. Hayu urang tingali sadaya rumor anu parantos diluncurkeun perkawis éta sareng naon kamungkinan nyata yén ieu bakal kajadian.

Dina kasempetan ieu éta analis Daniel Ives anu parantos nyebatkeun kamungkinan Apple maju peluncuran iPhone 13. Inpormasi ieu parantos dikumpulkeun ngalangkungan pemasok anu béda ti perusahaan Cupertino sareng tanggal anu aranjeunna ngatur pikeun ngembangkeun alat-alat na. Inget yén unit mimiti iPhone 12 sumping dina Oktober sareng versi 12 sareng 12 Pro, sedengkeun Mini sareng Max sumping dina bulan Nopémber. Ieu moal kajadian deui, urang bakal ningali peluncuran anu sakaligus sacara lengkep dina kisaran iPhone 13.

Teu aya berita perkawis desainna, sadayana nunjukkeun yén ukuran FaceID tiasa sakedik langkung alit, Tapi pamutahiran khususna museur kana bagian jero alat, dimana kami bakal mendakan panel kalayan laju panyegaran 120 Hz, paningkatan dina kamera hareup sareng tukang sareng versi panyimpenan 1TB kanggo anu paling nuntut anu bakal debut sareng iPhone 13 kisaran. Numutkeun ka analis, iPhone 13 bakal nampi 25% langkung seueur pesenan tibatan iPhone 12 ayeuna, kami ngabayangkeun yén kaayaan ékonomi ayeuna bakal seueur hubunganana, samentawis éta kami bakal ngawatesan diri pikeun ngajaga inpormasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.