iPhone 13 sareng AirPods tiasa dileupaskeun masing-masing dina 13 sareng 30 Séptémber

Numutkeun inpormasi anu dipendakan di toko online Cina, IPhone 13 tiasa diluncurkeun dina Jumaah, 17 Séptémber, sareng AirPods 3 dua minggu ka hareup, dinten Kemis, 30 Séptémber..

Peluncuran iPhone 13 caket. Salami sasih Séptémber acara presentasi smartphone Apple énggal bakal lumangsung, sareng diperkirakeun dina acara anu sami éta urang bakal ningali AirPods 3 anyar, ogé Apple Watch Series 7 kalayan parobahan desain. Bahkan teu acan aya tanggal pikeun acara presentasi, tapi antara tanggal peluncuran anu diitung nyaéta tanggal 17, tanggal anu ayeuna parantos muncul di toko online Cina sareng parantos diterbitkeun dina Weibo. Ieu sanés pertama kalina jinis inpormasi ieu muncul tina sumber anu sami ieu, sareng aranjeunna henteu akurat teuing, janten inpormasi ieu kedah dicandak pikeun naon, mangrupikeun gosip.

Tulisan anu aya hubunganana:
iPhone 13: peluncuran, harga sareng sadaya spésifikasi na

AirPods bakal sumping dua minggu ka hareup numutkeun sumber anu sami, dinten Kemis kaping 30. Headphone anyar kalayan desain anu mirip pisan sareng AirPods Pro bakal sumping kalayan fitur anu sami sareng anu ayeuna, sanaos perbaikan otonomi na diarepkeun sareng ngajaga mamang upami aranjeunna ngagaduhan bantalan anu tiasa diganti sapertos Pro atanapi bakal aranjeunna tetep kabuka sapertos anu ayeuna. Upami tanggal pelepasan ieu patepung, acara presentasi kedahna dilaksanakeun dina 7 Séptémber, salami Apple tetep satia kana adat istiadatna, sahingga undangan bakal murag. Dipiharep janten acara online, sapertos sadayana anu parantos kajantenan ti mimiti pandemi COVID-19.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.