IPhones 13 Bisa Ditunda Kusabab Kurangna Semikonduktor

IPhone 13, dina bulan Séptember 2021

Dina hal ieu berita atanapi langkungna rumor anu ngalir di sekitar jaringan jaman ayeuna ngeunaan kamungkinan telat dina peluncuran iPhone 13. Sakumaha kajantenan taun kamari kalayan diluncurkeun iPhone 12 dina sasih Oktober sareng sanés dina bulan Séptember sapertos biasana, taun ayeuna tiasa kajadian anu sami sareng iPhone 13.

Sababaraha dinten ka pengker urang nguping berita yén Samsung ngamimitian produksi layar tina modél iPhone anyar ieu sareng sacara logis sadayana mesin produksi parantos dimimitian atanapi badé ngamimitian justru pikeun nyingkahan reureuh salajengna.

Ngahasilkeun dugi ka Séptémber bakal janten tujuan perusahaan Cupertino sahenteuna taun ayeuna, tapi sababaraha laporan nunjukkeun yén kakurangan semikonduktor tiasa nyababkeun reureuh sakedik dina tanggal. Sanaos usaha perusahaan pikeun sumping dina waktos sareng produksi komponén ogé dituduhkeun dina BGR Penundaan anu sakedik dina peluncuran henteu tiasa ditolak.

Anjeun bahkan tiasa mikir yén perusahaan bakal maksa mesin sumping dina waktosna kanggo janjian di Séptémber sareng éta teu biasa pikeun Apple reureuh dua taun berturut-turut dina ngaluncurkeun produk kusabab kakurangan komponén.

Taun sateuacanna kusabab pandemi éta ogé aya masalah dina panyebaran alat-alatna tapi taun ayeuna ieu sigana kirang langkung dikendali. Urang bakal ningali naon anu lumangsung dina sababaraha bulan ka payun Sadayana nunjukkeun ayeuna yén urang tiasa gaduh panundaan anyar dina peluncuran atanapi rada pasipatan iPhone 13 anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.