IPhone 14 bakal dibere dina 7 Séptémber

Jieun iPhone 14

Kami parantos gaduh tanggal sékrési iPhone 14 numutkeun Mark Gurman: dina tanggal 7 Séptémber. Éta dinten urang bakal ningali iPhones anyar anu Apple parantos disiapkeun pikeun urang, salian ti Apple Watch Series 8.

Dina titik ieu normal Apple geus ampir siap sagalana nu patali jeung acara presentasi model iPhone salajengna jeung sesa alat nu urang bade ningali marengan smartphone Apple. IPhone masih, jauh, produk andalannya perusahaan henteu ngan kusabab éta anu paling dikenal, tapi ogé kusabab éta langkung ti satengah penjualan Apple. Éta sababna acara presentasi telepon mangrupikeun salah sahiji acara anu paling diantisipasi unggal taun ku média sareng ku peminat téknologi. Taun ieu ekspektasi henteu luhur teuing pikeun sagala kaayaan anu mangaruhan produsén badag produk téhnologis, tapi warta penting masih diperkirakeun dina iPhone 14 salajengna, atawa sahenteuna dina iPhone 14 Pro.

Acara peluncuran bakal lumangsung ngaliwatan streaming, sakumaha geus jadi adat saprak mimiti pandémik COVID-19. Karyawan perusahaan anu béda-béda anu ilubiung dina pidéo presentasi parantos ngarékam bagéan anu béda-béda anu bakal ngabentuk presentasi Apple anu ati-ati pikeun sababaraha minggu. Di jerona urang henteu ngan ukur ningali iPhone 14 sareng 14 Pro, tapi ogé Apple Watch Series 8 kalayan modél anu béda-béda, kalebet modél "Rugged" anu seueur dikabarkan anu langkung tahan sareng diarahkeun kana prakték olahraga anu langkung sengit.

Tanggalna henteu acan dikonfirmasi ku Apple ayeuna, janten inpormasina tiasa rupa-rupa, tapi Gurman ngaku gaduh sumber internal anu parantos dikonfirmasi. Upami acara peluncuran lumangsung dina tanggal 7, hal anu paling normal nyaéta éta tanggal 16 bulan anu sami nyaéta nalika iPhone dijual, kalawan reservations dimimitian saminggu saméméh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.