IPhone 14 bakal mawa perbaikan penting dina kaméra hareup nurutkeun Kuo

Gosip ngeunaan perbaikan kaméra anu bakal dibawa ku iPhone 14 parantos konstan dina sababaraha bulan ayeuna. Ayeuna éta analis well-dipikawanoh Ming-Chi Kuo anu brings kami a prediksi anyar sareng detil ngeunaan perbaikan anu bakal dibawa ku kaméra hareup iPhone 14, nu sanggeus dua taun jeung ampir euweuh perbaikan, bakal boga dorongan dina kualitas na.

Numutkeun kana Kuo, dikabarkan opat model iPhone 14 (duanana Pro sareng non-Pro) bakal dibawa sareng aranjeunna. pokus otomatis ningkat sareng aperture langkung ageung anu bakal ngamungkinkeun pikeun moto lampu sareng gambar anu langkung saé. Analis nyalira nunjukkeun ku cara kieu dina akun Twitter na:

Kaméra hareup dina sadaya opat model iPhone 14 anyar sigana bakal ditingkatkeun kana AF (pokus otomatis) sareng aperture sakitar f / 1,9 (vs. FF (fokus tetep) sareng f / 2,2 dina iPhone 13). Pangrojong AF sareng f-angka handap tiasa nyayogikeun pangaruh lapangan anu langkung jero pikeun modeu selfie/potret. Sajaba ti éta, AF ogé bisa ningkatkeun éfék fokus pikeun FaceTime / video panggero / live streaming.

Parobihan ieu bakal hadé pikeun ningkatkeun selfies atanapi mode potret sorangan sareng kaméra hareup. Poto-poto anu urang candak ku diri urang dina cahaya remen bakal gaduh kualitas anu langkung saé ti ayeuna sareng perbaikan Apple. Ogé kamungkinan FaceTime anu langkung saé bakal tumbuh sakumaha anu dituduhkeun ku Kuo nyalira.

Upami rumor ieu leres, pasti Apple bakal tekenan kana perbaikan FaceTime pikeun ios 16 ku kituna urang kedah ati-ati pisan kana WWDC salajengna. pikeun ningali petunjuk naon anu aranjeunna masihan ka urang sareng tiasa ngahubungkeun kana prediksi ieu.

Perbaikan ieu bakal dibarengan ku desain anyar model Pro, Dimana urang bakal ninggalkeun kiyeu balik sarta layar bakal doubly perforated pikeun sensor FaceID jeung kaméra iPhone urang sorangan.

Apple sok katinggaleun merek-merek sanés dina perbaikan kana kaméra hareup alat-alat na, boh dina kisaran Mac sareng dina iPhone sareng iPad, tapi sigana, kalayan ngalangkungan pandémik, kamekaran telepon pidéo sareng kabutuhan. pikeun nyambung pinuh ti mana waé, ngamimitian pikeun meunangkeun accu dina aspék ieu. Atawa ceuk analis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.