iPhone 14 kalayan liang dina layar, iPhone 15 sareng Touch ID dina layar, iPhone 16 tilepan

iPhone lipat

Ming-Chi Kuo wani teu ngan ukur ngaduga kumaha bakal iPhone 14, tapi ogé masihan kami detil iPhone 15 sareng iPhone 16 dina analisa pang anyarna ngeunaan maksud Apple ku smartphone na.

Kami parantos ningali naon berita ngeunaan kabocoran sapertos saatos Apple Watch Series 7, anu urang sadayana anggap yén éta bakal ngagaduhan desain anu sami sareng iPhone 12, kalayan sisina datar, sareng anu tungtungna desain ampir sami sareng modél ayeuna, kalayan ujung buleud sareng tali anu sami sakumaha biasana. Sanaos kitu analis sapertos Kuo henteu kantos bosen narik bola kristal maranéhna nyobian prédiksi sapertos kumaha smartphone salajengna, waktos ayeuna ngahontal taun 2024 sareng iPhone 16.

iPhone 14 "Hole Punch"

Taun ayeuna urang parantos ningali iPhone 13 kalayan lekukan anu sakedik langkung alit, henteu aya anu relevan teuing. Nya taun payun, upami urang ngupingkeun Ming-Chi Kuo, urang bakal nganggo iPhone tata ruang layar "Hole-Punch", nyaéta, sareng layar pinuh tanpa kiyeu tapi ku liang anu kaméra hareup tiasa ngarekam pidéo sareng nyandak selfie.

iPhone 15 kalayan Touch ID dina layar

Numutkeun ka Kuo ieu bakal janten modél iPhone anu munggaran pikeun bakal kalebet sénsor Touch ID terpadu kana layar. Éta bakal janten balikna sensor sidik, anu ditingalkeun ku Apple saatos peluncuran iPhone X. Éta mangrupikeun hal anu dikaluarkeun ku rumor awal dina modél anu anyar dibuka, iPhone 13, tapi henteu lami saatos éta ditunda dugi ka taun payun, sareng anu Ayeuna sigana bakal ditunda deui dugi ka modél 2023, iPhone 15.

iPhone 16 bisa dilipat

Urang angkat deui dina waktos sareng badarat di 2024, taun di mana Apple bakal ngaluncurkeun iPhone anu tiasa dilipat kahijina numutkeun Kuo. Éta panasaran yén anjeunna nyalira, teu lami pisan, nyarios yén Apple bakal ngaluncurkeun modél tilepan dina 2023, ngajualan dugi ka 20 juta modél ieu dina taun éta. Biasa pikeun analis ieu (sareng ampir sadayana "leakers") masihan sababaraha tanggal sareng téori anu béda-béda ngeunaan rilis kahareup, sahingga nutupan ampir sagala kamungkinan sareng teras tiasa nyetak tujuan anu mimiti nyarios éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   YAMID ESTEBAN cenahna

    Buah apel mangrupikeun bibel sakumaha anu bakal aranjeunna sebutkeun di nagara kuring aranjeunna moal nerapkeun touch id dina iphone14 upami henteu dina tanggal 15 kedah ngajualna sareng ngajantenkeun "kabaruan" taun nalika telepon android ngalaksanakeun anu lami katukang sareng éta nyaéta yén upami aranjeunna ngaluncurkeun Sadayana dina kaping 14 aranjeunna kakurangan ide pikeun kaping 15 kumargi apel inovasi teu ngagaduhan nanaon atanapi sakedik sareng aranjeunna ngan ukur resep ngajual

  2.   Hummer cenahna

    Jelas yén parangkat lunak dina iphone éta sadayana….