IPhone 14 ngan ukur eSIM tiasa janten pilihan

SIM

Salah sahiji mottos Apple nyaéta undoubtedly globalitas. IPhone di dieu sami sareng di conchinchina. Ti hiji nagara ka nagara anu sanés, hiji-hijina hal anu robih dina alat éta nyaéta pangecas kakuatan, kusabab alesan anu jelas. Ayeuna, sakumaha anjeunna henteu nganggo deui, bahkan éta. Janten kopi kanggo sadayana.

Tapi salah sahiji novelties anu tiasa ngahontal iPhone 14 tabrakan langsung sareng standarisasi éta di sakuliah dunya. The eSIM. Aya nagara-nagara anu masih teu gaduh operator sélulér anu ngadukung SIM virtual, hiji setback pikeun Apple, anu hoyong ngenalkeun eSIM dina iPhones salajengna. éta bakal?

Aya gosip yén Apple ngarencanakeun yén salajengna iPhone 14 ngan ukur tiasa dianggo sareng eSIM, sapertos anu parantos dilakukeun sareng alat LTE anu sanés, sapertos Apple Watch. Tapi sakumaha anu sering kajadian, operator telepon jauh di tukangeun produsén alat.

Éta parantos kajantenan nalika Apple ngaluncurkeun anu munggaran Apple Watch LTE. Di Spanyol urang kedah ngantosan sababaraha bulan dugi operator telepon utama diadaptasi sistemna pikeun tiasa pasar eSIM virtual. Éta kajadian ka kuring sareng Movistar, khususna.

Sareng aya sababaraha nagara dimana operator teleponna aranjeunna tetep teu ngajual kartu eSIM maya. Éta pisan sababna naha sababaraha rumor kawas hiji ngeunaan analis ti GlobalData, Emma Mohr-McClune, nunjukkeun yén Apple ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun iPhone 14 anu ngan ukur tiasa dianggo sareng eSIM, tapi gaduh mamang ngeunaan éta.

Janten anjeunna gaduh pendapat yén Apple tiasa ngaluncurkeun alat sapertos kitu, anu ngan ukur tiasa dianggo sareng SIM virtual, tapi éta bakal Hiji pilihan. Siga pilihan pikeun milih wifi atanapi wifi + iPad sélular. Ieu bakal mastikeun yén di nagara-nagara dimana eSIM henteu acan dipasarkan, iPhone 14 tiasa dianggo sareng nano-SIM biasa.

Sareng di nagara-nagara dimana operator telepon nawiskeun eSIM virtual, pangguna tiasa milih antara mésér iPhone 14 sapertos anu ayeuna, kalayan nano-sim, atawa hiji tanpa slot has pikeun nyelapkeun kartu, disiapkeun ukur keur eSIM. Urang bakal ningali kumaha tungtungna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)